Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΔιευρυμένη σύσκεψη με συμμετοχή Αυγενάκη-Πλακιωτάκη στο Δήμο (βιντεο)

Διευρυμένη σύσκεψη με συμμετοχή Αυγενάκη-Πλακιωτάκη στο Δήμο (βιντεο)

Από το Δήμο Σητείας εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου 

Διευρυμένη συνάντηση μεταξύ Αγροτικών Συλλόγων και φορέων του Νομού πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δήμο Σητείας, υπό την προεδρία του νέου Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Λευτέρη Αυγενάκη, παρουσία και του Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη.

Ο κ. Υπουργός ενημέρωσε για τις προθέσεις και τις προτεραιότητες του χαρτοφυλακίου του και κατέγραψε εκτενώς τα προβλήματα και τις ανάγκες του πρωτογενούς τομέα, μέσα από τις τοποθετήσεις των παριστάμενων.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό για τις χρηματοδοτήσεις που έχουν δοθεί στο Δήμο Σητείας για έργα βελτίωσης αγροτικής οδοποιϊας, καθώς και για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των αρδευτικών γεωτρήσεων του Δήμου.

 

Η σημερινή συνάντηση αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Αυγενάκη καταδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον της ηγεσίας του Υπουργείου για προτεραιοποίηση των αναγκών της περιοχής και γι’ αυτό τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Ευχαριστούμε επίσης τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή του νομού κ. Γιάννη Πλακιωτάκη για τις συνεχείς προσπάθειες και το αμέριστο ενδιαφέρον προς το Δήμο Σητείας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ:

 

http://STYLE100FM.GR

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα