Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΛΑΣΙΘΙΔιοικητικό και Τεχνικό Προσωπικό ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ανατολικής Κρήτης: Ευχαριστούμε για τη στήριξη της...

Διοικητικό και Τεχνικό Προσωπικό ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ανατολικής Κρήτης: Ευχαριστούμε για τη στήριξη της Ιεράπετρας και Σητείας

 

Το ΔΣ Διοικητικού και Τεχνικού Προσωπικού ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ανατολικής Κρήτης ευχαριστεί θερμά την Πολιτική Ηγεσία, τους Τοπικούς Φορείς και τους Πολίτες της Σητείας και Ιεράπετρας για την καθοριστική βοήθειά τους στον αγώνα μας για την μη  υποβάθμιση των υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ στην περιοχή.

 

Έχοντας πλήρη επίγνωση της σημαντικότητας της παραμονής των υπηρεσιών μας για την τοπική κοινωνία δείξατε απαράμιλλο ζήλο και μαχητικότητα οδηγώντας στην επίτευξη του επιθυμητού στόχου.   Ενώσαμε τις δυνάμεις μας για την επίτευξη του κοινού μας σκοπού που θέτει το συμφέρον και την εξυπηρέτηση του πολίτη στο κέντρο της Δημόσιας Διοίκησης. Με τη βοήθειά σας οι συμπολίτες σας θα συνεχίζουν να απολαμβάνουν άμεσα, αποτελεσματικά, χωρίς ταλαιπωρία υπηρεσίες υψηλού επιπέδου από το e-ΕΦΚΑ όπως αρμόζει σε κάθε πολίτη.

 

Οι συνάδελφοί μας που παρέμειναν θα συνεχίσουν με υψηλό  αίσθημα ευθύνης να προσφέρουν στους συμπολίτες σας υπηρεσίες που αρμόζουν σε κάθε πολίτη και δεν θίγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Στο πλαίσιο αυτό προωθείται μια αποτελεσματική Δημόσια Διοίκηση σε επίπεδο Περιφέρειας, με στόχο τη μείωση της γραφειοκρατίας και του χρόνου διεκπεραίωσης των καθημερινών συναλλαγών των πολιτών/επιχειρήσεων με τις υπηρεσιακές δομές. Στην κατεύθυνση αυτή θα συμβάλλει η επιστροφή των συναδέλφων που μετακινήθηκαν στην Α’ Τοπική Διεύθυνση στον Άγιο Νικόλαο.

 

Ευελπιστούμε για την συνεχή συμπαράστασή σας μέχρι την ολοκλήρωση!

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα