Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΕΓΓΡΑΦΕΣ Β' ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ 'Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ''

ΕΓΓΡΑΦΕΣ Β’ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ‘Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ”

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

                                       ΕΓΓΡΑΦΕΣ  Β’ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

   

               ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ‘’Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ’’

 

 

Φέτος συμπληρώνονται  35 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου Σητείας ‘’Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ’’ που ιδρύθηκε το 1987 συμβάλλοντας μέχρι και σήμερα με τον καλύτερο τρόπο στη μουσική εκπαίδευση της πόλης μας.

Στο Ωδείο λειτουργούν οι αναγνωρισμένες από το κράτος Σχολές καθώς και νέα τμήματα για σπουδαστές όλων των ηλικιών.

Οι εγγραφές για το Β’εξάμηνο μαθημάτων ξεκίνησαν με τον νέο χρόνο και συνεχίζονται μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2022 για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στα μαθητολόγια του Υπουργείου πολιτισμού.

Η διεύθυνση του Ωδείου, προσφέρει μειωμένες τιμές διδάκτρων σε ειδικές κατηγορίες σπουδαστών όπως  Πολύτεκνοι, Μονογονεϊκές Οικογένειες, Αδέλφια, φοιτητές και Σπουδαστές που παρακολουθούν πάνω από ένα μάθημα.

 

Το Δημοτικό Ωδείο Σητείας δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους, μέσω των τμημάτων του, να ανακαλύψουν  το ταλέντο τους, να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους, ανοίγοντας  νέους ορίζοντες για το μέλλον.

 

Ιδιαίτερα μέσα στη δύσκολη νέα καθημερινότητα των τελευταίων ετών, η μουσική είναι διέξοδος δημιουργική και πολύτιμη για όλους, προσφέρει ελπίδα και αισιοδοξία βοηθώντας μας να σταθούμε με δύναμη απέναντι στις αντιξοότητες και να αντιμετωπίσουμε θετικά τη ζωή.

 

 

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ

 

ΜΙΧΑΗΛ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΚΗΣ

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα