Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΙΕΡΑΠΕΤΡΑΕγκαίνια ενός μεγάλου ανοιχτού πολυχώρου-πλατείας στον Κουτσουρά(βιντεο-φωτο)

Εγκαίνια ενός μεγάλου ανοιχτού πολυχώρου-πλατείας στον Κουτσουρά(βιντεο-φωτο)

 

 

Μια μεγάλη πλατεία, ένας ανοιχτός πολυχώρος στην ουσία, που θα συμβάλει στην αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινότητας των κατοίκων του Κουτσουρά και όλων των όμορων κοινοτήτων, εγκαινιάστηκε σήμερα στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  στην κοινότητα, από  τον Μητροπολίτη Ιεραπίτνης  και Σητείας Κύριλλο με «οικοδεσπότη» τον Δήμαρχο Ιεράπετρας Θεοδόση Καλατζάκη.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης, ο υποψήφιος βουλευτής Λασιθίου με τη ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, οι υποψήφιοι βουλευτές  Λασιθίου με τον ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης, και Μ. Καλαιτζάκης ο  ο πρώην δήμαρχος Σητείας Θοδωρής Πατεράκης και άλλοι παράγοντες.

Η μεγάλη πλατεία, με χώρους άθλησης, περιπάτου, παιδικής χαράς, πρασίνου, αποτελεί «ανάσα ζωής», όπως είπε ο Θεοδόσης Καλατζάκης για  όλη την ευρύτερη περιοχή και εντάσσεται σε ένα συνολικό σχεδιασμό που έχει να κάνει με την  καθημερινότητα  των πολιτών και την βελτίωση της. Την συμβολή της περιφέρειας σε όλες τις προσπάθειες που κινούνται σε  αυτές τις κατευθύνσεις, υπογράμμισε ο Γιάννης Ανδρουλάκης.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα