Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΕμπορικός Σύλλογος Σητείας για το Νοσοκομείο: Ναι στις κινητοποιήσεις, όχι στην υποβάθμιση

Εμπορικός Σύλλογος Σητείας για το Νοσοκομείο: Ναι στις κινητοποιήσεις, όχι στην υποβάθμιση

«Παρών» δηλώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Σητείας, σε όποιες κινητοποιήσεις αποφασιστούν για το Νοσοκομείο Σητείας και το μέλλον του, τονίζοντας, σε ψήφισμά του, πως «δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των οικογενειών μας».

Το ψήφισμα , που κοινοποιείται στο Νοσοκομείο, στον Σύλλογο Εργαζομένων, στον Ιατρικό Σύλλογο, στο Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου και το Δήμο Σητείας, συνδέει ευθέως την ανάπτυξη του τόπου με το Νοσοκομείο ως ισχυρής δομής, με πλήρη στελέχωση και εξοπλισμό.

 Αναφέρει συγκεκριμένα:

Ο Εμπορικός Σύλλογος  Σητείας συμπαραστέκεται στους πολίτες που έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες διεκδίκησης του αυτονόητου ,δηλαδή της πλήρους λειτουργίας του νοσοκομείου μας, χωρίς ελλείψεις σε ιατρικό ,νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Θεωρούμε καθήκον μας και καθήκον όλων των αιρετών και φορέων της Σητείας να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία του νοσοκομείου μας .

Δηλώνουμε παρόντες και πρόθυμοι να συμμετέχουμε σε κινητοποιήσεις αν και όποτε αυτές αποφασιστούν .

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των οικογενειών μας.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας, γιατί δεν υπάρχει ανάπτυξη χωρίς πλήρως λειτουργικό νοσοκομείο.

 

√Υπογράφουν για τον Σύλλογο, η πρόεδρος Μαρία Νικητάκη και η γραμματέας Μαρία Αεράκη.

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα