Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΕπίσκεψη κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝ.ΑΛ. στη Σητεία.

Επίσκεψη κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝ.ΑΛ. στη Σητεία.

Επίσκεψη κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝ.ΑΛ. στη Σητεία.

 

Την περιοχή της Σητείας επισκέφτηκαν  ο Γιώργος Μπελούκας Γραμματέας και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου συνοδευόμενα από μέλη της  Δημοτικής Οργάνωσης Σητείας  του  ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Στις συναντήσεις που έγιναν,  ενημερώθηκαν για  τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής τόσο στον τουρισμό όσο και στον αγροτικό τομέα.

Υπήρξε εμπεριστατωμένη ενημέρωση από τον πρόεδρο του συνδέσμου ξενοδόχων Σητείας Γιάννη Κακουράκη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, την έλλειψη εργατικού δυναμικού, τη μεγάλη γραφειοκρατία στη διαδικασία δημιουργίας καινούργιων μονάδων, την αύξηση στο ενεργειακό κόστος.

Το  ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ  έχοντας υπόψη του την δυναμική  της περιοχής της Σητείας καλεί την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να δείξει με ΠΡΑΞΕΙΣ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ την ολοκλήρωση του Β.Ο.Α.Κ. και να το αντιμετωπίσει σαν ενιαίο έργο μελέτη κατασκευή το Κίσσαμος – Σητεία και όχι μοιράζοντας το κομμάτια!  Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι τα μεγάλα έργα ανάπτυξης της περιοχής της Σητείας Λιμάνι- Αεροδρόμιο έχουν την σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ. Από τους σημερινούς ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ζητάμε την αξιοποίηση τους, για να παίξουν  τον ρόλο τους στην τοπική κοινωνία για να αναπτυχτεί ο τουρισμός της περιοχής.

Στόχος σε κάθε περίπτωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ   από τις συναντήσεις που έγιναν και θα γίνουν, είναι να αναδειχθούν όλα τα προβλήματα στην Σητεία και στο νομό Λασιθίου και να αναζητηθεί κάθε δυνατός τρόπος λύση τους. Ειδικά τώρα που  υπάρχουν  τα κονδύλια  που προσφέρει το Ταμείο Ανάκαμψης, μέρος του οποίου πρέπει να διατεθεί για την ανάπτυξη του νομού μας. Στο επόμενο διάστημα θα κατατεθεί από το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ερώτηση στη Βουλή που θα ζητάμε δεσμεύσεις  για το νομό Λασιθίου.

Γραφείο Τύπου                                                                                                                                   ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ                                                                                                      Νομαρχιακή Επιτροπή Λασιθίου

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα