Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΙΕΡΑΠΕΤΡΑΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ στους ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ στους ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

 

Στην Ιεράπετρα συγκροτήθηκε Επιτροπή Αγώνα Ενάντια στους Πλειστηριασμούς. Ο μαζικός αγώνας είναι η μια και η μοναδική «ασπίδα» μας, για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας και της λαϊκής περιουσίας απέναντι σε τράπεζες, funds και επιχειρηματικούς ομίλους.

Κάθε σπίτι λαϊκής οικογένειας που βγαίνει σε πλειστηριασμό να γίνεται σπίτι όλης της γειτονιάς. Κάθε χωράφι που βγαίνει σε πλειστηριασμό να γίνεται χωράφι όλων των αγροτών, των σωματείων, των μαζικών φορέων της περιοχής μας.

Μόνο έτσι θα κοπεί ο αέρας στα «κοράκια» και στις κυβερνήσεις τους.

Βασικό συστατικό όλων των «μνημονίων διαρκείας» που έχουν υπογράψει ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ είναι η απομείωση των κόκκινων δανείων μέσω των πλειστηριασμών, ώστε οι τράπεζες να αυγατίζουν τα κέρδη τους και να στηρίζουν απρόσκοπτα το πολιτικό σύστημα που τις υπηρετεί.

Με την απαράδεκτη απόφαση του Αρείου Πάγου «λύνονται» τα χέρια σε τράπεζες και funds για να προχωρήσουν σε πλειστηριασμούς χιλιάδων σπιτιών και χωραφιών λαϊκών οικογενειών τους επόμενους μήνες. Αυτό επιβεβαιώνει ότι όποιος κι αν κυβερνήσει την επόμενη μέρα, ο λαός θα βρεθεί αντιμέτωπος με νέο γύρο επίθεσης στην κατοικία του και στην περιουσία του.

Οργανώνουμε την αντίστασή μας. Καλούμε τους φορείς και τα σωματεία της πόλης μας να ενημερώσουν τα μέλη τους και να συμμετέχουν μαζικά στους αγώνες υπεράσπισης της λαϊκής περιουσίας.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΥΣΗΧΑΣΜΟΣ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΣΩΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ στους ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα