Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΕυχαριστίες στο κλιμάκιο των μηχανικών για την άμεση ανταπόκριση και την άριστη...

Ευχαριστίες στο κλιμάκιο των μηχανικών για την άμεση ανταπόκριση και την άριστη συνεργασία τους με τις Υπηρεσίες του Δήμου

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

 

 

Μετά το σεισμό 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε στην περιοχή μας στις 12/10/2021, ο Δήμος μας υπέβαλε αίτημα ελέγχου όλων των σχολικών  του μονάδων στην  εταιρεία «Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.»  που εποπτεύεται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

 

Η ανταπόκριση ήταν άμεση και κλιμάκιο Πολιτικών Μηχανικών, αποτελούμενο από τους κ.κ Καραμπάση Αγγελική και Γιαννακούλια Θεόδωρο, πραγματοποίησαν αυτοψίες την Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο 14-15-16 Οκτωβρίου σε όλες τις σχολικές μονάδες.

 

Στην αυτοψία παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παπαδάκης Ιωάννης και η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου και Πρόεδρος της Α΄/θμιας Σχολικής Επιτροπής κα. Πλατανάκη Ελένη.

 

Από προφορική ενημέρωση που είχαμε, οι σχολικές μονάδες του Δήμου μας δεν έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές από το σεισμό, με εξαίρεση το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το ΕΠΑΛ. Σύντομα αναμένουμε και γραπτά τις σχετικές εκθέσεις αυτοψίας.

 

Ευχαριστούμε το κλιμάκιο των πολιτικών μηχανικών από την εταιρεία «Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.»  για την άμεση ανταπόκρισή τους και την άριστη συνεργασία τους με τις Υπηρεσίες του Δήμου.

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα