Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΗ Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης και το Νοσοκομείο Σητείας εκφράζουν την...

Η Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης και το Νοσοκομείο Σητείας εκφράζουν την πλήρη στήριξή τους, στους Ιατρούς του Γ.Ν. – Κ.Υ. Σητείας που δέχθηκαν φραστικές απειλές και ύβρις

 

 

Η Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης και το Νοσοκομείο Σητείας εκφράζουν την πλήρη στήριξή τους, στους Ιατρούς του Γ.Ν. – Κ.Υ. Σητείας που δέχθηκαν φραστικές απειλές και ύβρις και σπιλώθηκε το έργο τους και η υπόληψή τους, από δημοσιεύματα του Ηλεκτρονικού Τύπου.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Σητείας έχει αναφερθεί στις αρμόδιες Δικαστικές και Αστυνομικές αρχές από 23 Φεβρουαρίου 2023, προκειμένου να προστατεύσει, τόσο την ασφάλεια, την τιμή  και την αξιοπρέπεια των Ιατρών και του λοιπού προσωπικού, όσο και την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τέτοιες συμπεριφορές οι οποίες αμαυρώνουν την αξιοθαύμαστη προσπάθεια των Ιατρών και όλου του προσωπικού μας, οι οποίοι προσφέρουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους στον πάσχοντα πολίτη, σώζοντας ζωές. Ο αγώνας τους είναι διαρκείς για ποιοτικότερες υπηρεσίες υγείας, προς όφελος του Σητειακού πολίτη.

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα