Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΓιώργος Ζερβάκης:: Η κοινωνία της Σητείας είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει και να...

Γιώργος Ζερβάκης:: Η κοινωνία της Σητείας είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει και να στηρίξει την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Σητείας

Θέση για τις απαράδεκτες δηλώσεις Πλεύρη, που δείχνει στην κατεύθυνση του κλεισίματος νοσοκομείων, συμπεριλαμβανομένου εκείνου της Σητείας, παίρνει ο δήμαρχος Γιώργος Ζερβάκης τονίζοντας πως η κοινωνία συνολικά θα αντιδράσει.

Δηλώνει συγκεκριμένα :

 

“Αναφορικά με τις προθέσεις του Υπουργού Υγείας κ. Πλεύρη για αναδιάρθρωση των δομών υγείας, με αιχμές στα νοσοκομεία του Λασιθίου, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

 

Το Νοσοκομείο Σητείας εξυπηρετεί τις ανάγκες, όχι μόνο της περιοχής, αλλά και των γειτονικών νησιών και λόγω του απομακρυσμένου της περιοχής και του απαράδεκτου οδικού δικτύου, είναι απαραίτητη όχι μόνο η λειτουργία του, αλλά η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός του.

 

Η επαναλαμβανόμενη κατά καιρούς συζήτηση για συγχώνευση των νοσοκομείων του Λασιθίου μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή από τις τοπικές κοινωνίες.

 

Η κοινωνία της Σητείας είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει και να στηρίξει την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Σητείας και δεν θα επιτρέψει την οποιοδήποτε υποβάθμιση των παρεχόμενων  υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.

 

Η παροχή δημόσιας υγείας είναι κοινωνικό αγαθό, υποχρέωση της πολιτείας και δείγμα αξιοπρέπειας και πολιτισμού.”

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα