Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΗ Μαρία Σπανουδάκη υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό Αρναουτάκη

Η Μαρία Σπανουδάκη υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό Αρναουτάκη

Η Μαρία Σπανουδάκη υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό Αρναουτάκη

 

Την αγάπη για τον τόπο μας, την όρεξη για προσφορά και δουλειά και την εμπειρία της, προτάσσει η Μαρία Σπανουδάκη σε ανοιχτή επιστολή, όπου ανακοινώνει την υποψηφιότητα της ως Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Για την Κρήτη μας» με επικεφαλής τον Σταύρο Αρναουτάκη.

Ολόκληρη η επιστολή:

Αγαπητές συμπολίτισσες, Αγαπητοί συμπολίτες,

Φίλες και Φίλοι,

Η Κρήτη και το Λασίθι μας διαθέτουν απεριόριστες δυνατότητες και εξαιρετικές ευκαιρίες για βιώσιμη ανάπτυξη και ευημερία για όλες και όλους.

Οι γερές βάσεις που έχουν τεθεί και η επιτυχημένη πορεία που διαγράφηκε τα προηγούμενα χρόνια στην Περιφέρεια Κρήτης σε συνδυασμό με το όραμα που υπάρχει σήμερα εξασφαλίζουν ότι μπορούμε να σχεδιάσουμε το μέλλον δίκαια, με αισιοδοξία και προοπτική, για την καθεμιά Λασιθιώτισσα και τον καθένα Λασιθιώτη.

Με πυξίδα την αγάπη που τρέφω για τον τόπο μας, την όρεξη για προσφορά και δουλειά και την εμπειρία μου επιθυμώ να διαθέσω όλες τις δυνάμεις μου σε αυτήν την κοινή προσπάθεια.

Σας ανακοινώνω με ιδιαίτερη τιμή και συναίσθηση της ευθύνης ότι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, στις 8 Οκτωβρίου, θα είμαι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κρήτης για την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου με τον συνδυασμό «Για την Κρήτη μας», με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.

Αξίζουμε πολλά και θα τα πετύχουμε μαζί!

Για την Κρήτη! Για το Λασίθι!

 

Με εκτίμηση,

Μαρία Σπανουδάκη

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα