Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΘεόδωρος Πατεράκης :ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.

Θεόδωρος Πατεράκης :ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.

Έγινε (εν μέσω πανδημίας )η τελετή αγιασμού του Δημαρχείου Σητείας. Επειδή ο Δήμαρχος   δεν μου έδωσε το λόγο (πολιτική αγένεια) για να εκφράσω δημόσια τις σκέψεις μου για το έργο ήθελα να κάνω μία ονομαστική αναφορά στους συντελεστές του έργου.

  1. Στον κ. Πετράκη Νίκο που επί της θητείας του ξεκίνησε το σχέδιο πόλης μέσω του οποίου εξασφαλίστηκε το οικόπεδο.
  2. Στον κ. Κουρουπάκη Νίκο που επί της θητείας του ανατέθηκε η μελέτη και η έκδοση οικοδομικής άδειας του κτιρίου .
  3. Στον κ. Τσικαλάκη Νίκο που επί της θητείας του έγινε επαναδιαπραγμάτευση του κόστους της μελέτης και ο δήμος κέρδισε αρκετά χρήματα .
  4. Στους συνεργάτες υπαλλήλους που επί της θητείας μου κατάφεραν σε χρόνο ρεκόρ (δουλεύοντας εκτός ωραρίου εργασίας )να επικαιροποιήσουν τη μελέτη, να γίνει τροποποίηση της οικοδομικής άδειας, και να κατατεθεί ο φάκελος για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης. 1.Στην κ. Φανή Μαράκη η οποία (ημέρες εορτών) δούλευε μέχρι αργά το βράδυ για να καταγράψει τα 2.700 περίπου άρθρα του Τεχνικού δελτίου του έργου.
  5.  Στον κ. Γκουδεράκη Κώστα, ο οποίος συνέταξε την απαιτούμενη ενεργειακή μελέτη (απαραίτητη με το νέο νόμο) για την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

3.Στην κ. Κιτσογλου Μάγδα η οποία βοήθησε στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για να τροποποιηθεί η οικοδομική άδεια. και τέλος

4.Στην κ. Φουκαράκη Βαγγελιώ η οποία δουλεύοντας εκτός ωραρίου  κατάφερε (παρά τις τεχνικές δυσκολίες) εμπρόθεσμα να κατατεθεί ο φάκελος στο πρόγραμμα Φιλόδημος 2 και να εξασφαλιστεί η χρηματοδότησή του έργου .

Ιδιαιτέρως Ευχαριστώ τον κύριο Ρουσιά  Μαρίνο (σύμβουλο του τότε Υπουργού Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη ) ο οποίος αποδέχτηκε το αίτημά μας και συμπεριέλαβε στην πρόσκληση του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ την χρηματοδότησή για την ανέγερση Δημαρχειακών Μεγάρων.Καθοριστική ενέργεια η οποία μας έδωσε τη δυνατότητα της εξασφάλισης του ποσού των 4.700.000 εκατομμυρίων ευρώ.

Χωρίς τη βοήθεια όλων των παραπάνω σήμερα δεν θα γινόταν Δημαρχείο.

Κάποιοι δούλεψαν έτρεξαν και έφεραν αποτέλεσμα, για να τα βρει η σημερινή δημοτική αρχή όλα έτοιμα.!!!!

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα