Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΘοδωρής Πατεράκης:ΝΕΑ ΗΘΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!!!

Θοδωρής Πατεράκης:ΝΕΑ ΗΘΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!!!

“Το τμήμα του ΒΟΑΚ, Άγιος Νικόλαος – Σητεία θα παραμείνει στην υφιστάμενη κατάσταση.” Η παραπάνω πρόταση υπάρχει στην υπουργική απόφαση του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών( κ. Καραμανλή που έχει βέβαια τώρα παραιτηθεί) με την οποία χαρακτηρίζεται (μόνο το τμήμα του ΒΟΑΚ από Καστέλι έως Άγιο Νικόλαο ) αυτοκινητόδρομος. Ζήτησα από τον Δήμαρχο στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο να ζητήσουμε από το Υπουργείο Υποδομών (το οποίο με βάση την υπουργική απόφαση και επισήμως πλέον, αποφάσισε ότι από τον Άγιο Νικόλαο μέχρι Σητεία δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αυτοκινητόδρομος) να αφαιρεθεί η έκφραση, ” παραμένει στην υφιστάμενη κατάσταση ” διότι αυτό μπορεί να δημιουργήσει στη συνέχεια δυσκολίες ακόμη και σε έργα συντήρησης του συγκεκριμένου τμήματος.
Ο Δήμαρχος όχι μόνο δεν δέχτηκε την άποψή μου αλλά κατά την διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκε με προσβλητικές εκφράσεις για το πρόσωπό μου. Παραθέτω μερικές. ” Δεν έχεις πάρει τα φάρμακά σου. ” ” Είσαι πλέον στο περιθώριο .” ” Κοροϊδεύεις τον κόσμο.” Αυτά ήταν τα επιχειρήματά του στην άρνησή του να αναδείξουμε το συγκεκριμένο θέμα. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω περισσότερα . Είναι προφανές ποιος δημιουργεί τοξικότητα και ένταση στο δημοτικό συμβούλιο. Ο Δήμαρχος, τον οποίο δυστυχώς πολλές φορές ακολουθούν και άλλοι συνεργάτες του.
Αυτή είναι η αγωνιστικότητα και η διεκδικητικότητα του Δημάρχου. Έτσι εννοεί το “Ενώνουμε δυνάμεις”; Ή μήπως αυτό σημαίνει ” μη μου τους κύκλους τάραττε “της Κυβέρνησης;
RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα