Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΙσότιμη παρουσία με τα άλλα χωριά διεκδικούν τα Περβολάκια μέσα από τη...

Ισότιμη παρουσία με τα άλλα χωριά διεκδικούν τα Περβολάκια μέσα από τη δημιουργία Πολιτιστικού Συλλόγου(βιντεο-φωτο)

 

 

 

Μια φωνή, ενιαία και δυνατή, επιχειρεί να  αποκτήσει ο συνοικισμός Περβολάκια, με τη δημιουργία ενός Πολιτιστικού Συλλόγου, ώστε να μπορεί να σταθεί ισότιμος δίπλα στους Συλλόγους και φορείς των  άλλων κοινοτήτων, να έχει παρουσία και συμβολή στην πραγματικότητα  της ευρύτερης περιοχής.

Το πρώτο, πετυχημένο βήμα, έγινε χθες, με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Καλό Νερό, μια εκδήλωση γνωριμίας και γνωστοποίησης των προθέσεων και ένα γλέντι μαζί.

«Κάνουμε  μια δωρεάν  μουσική εκδήλωση με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα σύλλογο για να μην υστερούμε από τα υπόλοιπα χωριά της επαρχίας», είπε στον STYLE100  ένας από τους πρωτεργάτες της υλοποίησης της ιδέας ο Μανώλης Κοντολαιμάκης, που τόνισε πως «σκοπός είναι να ενωθούμε όλοι με ανιδιοτέλεια, χωρίς. κανένα δόλο με σκοπό την αγάπη, την ειρήνη ,τη συνεργασία».

Όπως είπε, σκοπός είναι «να προβάλλουμε τις ομορφιές της περιοχής, να συμμετέχουμε ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το χωριό, για την περιοχή μας».

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα