Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΑΙωάννα Κολοβού,υποψήφια ευρωβουλευτής ΚΚΕ : Στις 9 του Ιούνη θα πάρουν τα...

Ιωάννα Κολοβού,υποψήφια ευρωβουλευτής ΚΚΕ : Στις 9 του Ιούνη θα πάρουν τα όνειρα εκδίκηση

 Η δημοσιογράφος-συγγραφέας ,δικηγόρος  Ιωάννα  Κολοβού, που έγινε σημείο αναφοράς για το ανάστημα  που σήκωσε απέναντί στη βία, από τραπεζικές πρακτικές , funds και κράτος που νομοθετεί υπέρ αυτών, όταν βρέθηκε στη δίνη του πλειστηριασμού του μοναδικού της σπιτιού (  η συνέντευξη της στον σταθμό μας, εδώ:
https://style100fm.gr/η-ιωάννα-κολοβού-υποψήφια-ευρωβουλευ/)
απεύθυνε χαιρετισμό  χτες, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα με ομιλητή τον Γ .Γ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.
Η υποψήφια ευρωβουλευτής, μαζί με τον Παναγιώτη Πολίτη, υποψήφιο ευρωβουλευτή, πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ, τον Αχμάντ Σίχα, πρόεδρο της Ένωσης Παλαιστινίων Φοιτητών, τον Παναγιώτη Αλωπούδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, Ελληνας μετανάστης, νοσηλευτής και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γερμανικών Συνδικάτων (DGB) στον νομό Ρεμς Μουρ του κρατιδίου της Βάδης – Βυρτεμβέργης, άτομα επιλεγμένα έτσι, ώστε να δώσουν ξεκάθαρα και από πολλές, διαφορετικές πλευρές , το μήνυμα για στήριξη του κόμματος στις ευρωεκλογές και όος είπε η Ιωάννα Κολοβού, ««στην παρακμασμένη και διεφθαρμένη Ευρώπη των λίγων θα πρέπει να βρεθεί ακόμα πιο δυνατό το ΚΚΕ για να παλέψει για το δίκιο των πολλών, για τις αξίες και τα ιδανικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτές τις αξίες που αποδείχθηκαν εφιάλτης για τους λαούς ,αυτές είναι οι αξίες και τα ιδανικά που ποδοπάτησαν, διέλυσαν και λεηλάτησαν όταν εισέβαλαν στο σπίτι μου».
Η υποψήφια ευρωβουλευτής τόνισε πως «ήταν οι νόμοι που ψήφισαν αυτοί που υπηρετούν αυτές τις αξίες, η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ 1 το ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ 2, η Νέα Αριστερά « που με πέταξαν έξω από την πατρογονική μου εστία όχι μόνο για να τσακίσουν εμένα, αλλά για να γίνω και παράδειγμα τρόμου για τους συμπολίτες μου που τυχόν θα τολμήσουν να σηκώσουν κεφάλι.
Όμως δεν ήμουν μόνη. Ήμασταν όλοι εκεί όταν επιχείρησαν να πριονίσουν τη ζωή μου μαζί με την πόρτα του σπιτιού μου. Ήμασταν εκεί όταν με οδήγησαν με χειροπέδες στη ΓΑΔΑ ,ήμασταν εκεί, οδηγώντας τα ρυάκια της οδύνης στα μικρά ποταμάκια, οδηγώντας  τα μικρά ποταμάκια στο μεγάλο φουσκωμένο ποτάμι της οργής ένας ολόκληρου λαού
Σηκώθηκα όρθια, πολέμησα το άδικο, δεν φοβήθηκα το πριόνι, τις χειροπέδες, την κρατική βία που αλωνίζει μέσα σε μια υποτιθέμενη δημοκρατία».
Η Ιωάννα Κολοβού, τόνισε την σημασία και το μήνυματης αλληλεγγύης που έστειλαν οι άνθρωποι του ΚΚΕπου με ειλικρίνεια στάθηκαν μαζί της και μαζί αγωνίστηκαν και αγωνίζονται. Όπως είπε, «ένα κόμμακράτησε ψηλά τη ζωή μου και την αξιοπρέπειά μου , το ΚΚΕ.
Στις 9 του Ιούνη θα λάβουν τα όνειρα εκδίκηση».

Screenshot

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα