Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΙΕΡΑΠΕΤΡΑΙ. Γουλιδάκης: Δυσαρέσκεια για την απένταξη των συνοδών έργων φράγματος Μπραμιανών

Ι. Γουλιδάκης: Δυσαρέσκεια για την απένταξη των συνοδών έργων φράγματος Μπραμιανών

 

Εκφράζουμε την αγανάκτηση και την έντονη δυσαρέσκεια μας για την απένταξη από το ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ των συνοδών έργων φράγματος ΜΠΡΑΜΙΑΝΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.

Αισθήματα οργής και αγανάκτησης πλημμυρίζουν τούς πολίτες του δήμου Ιεράπετρας που προσδοκούσαν με τις κυβερνητικές εξαγγελίες ότι θα ολοκληρωνόταν μεταξύ άλλων και το τεράστιας σπουδαιότητας αντιπλημμυρικό έργο της ΓΡΑ ΛΥΓΙΑΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.

Φαίνεται ξεκάθαρα πως ούτε λόγοι πολιτικής προστασίας  , αποτελούν κριτήριο για την εκτέλεση τέτοιων  αναγκαίων έργων  στον ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.

Δημιουργεί η ανακοίνωση αυτή και ένα μεγάλο ερωτηματικό,  ποια πολιτικά πρόσωπα και από πότε γνώριζαν την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη για τον τόπο μας και πιθανά το αποσιώπησαν για ευνόητους λόγους κατά την  διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να ανακοινώσει άμεσα  την ένταξη των έργων αυτών  κόστους 60 εκ  ευρώ , σε πηγές χρηματοδότησης από εθνικούς πόρους σεβόμενη την διαχρονική  συμμετοχή της Ιεράπετρας στο εθνικό ακαθάριστο προϊόν  όπου ως γνωστόν κατέχει το ένα πέμπτο των θερμοκηπιακών καλλιεργειών όλης της χώρας με 16 χιλ. στρέμματα.

Οποιαδήποτε  απραξία έναντι στην  άμεση  ένταξη των έργων σε άλλη πηγή χρηματοδότησης, αποτελεί εγκληματική συμπεριφορά απέναντι  στους πολίτες του Δήμου ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ  και δη στους κατοίκους  της ΓΡΑ ΛΥΓΙΆΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ πού έζησαν τον υγρό εφιάλτη  πριν λίγα χρόνια  και προσδοκούν στην εκτέλεση του αντιπλημμυρικού κάθε μέρα.

Δήμος ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΠΡΟΟΠΤΙΚΉ ΓΙΑ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΛΙΔΑΚΗΣ

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα