Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΚαλά στην υγεία του ο Κρητικός ναυτικός, από το Παλαίκαστρο Σητείας όλο...

Καλά στην υγεία του ο Κρητικός ναυτικός, από το Παλαίκαστρο Σητείας όλο το χωριό στο πλευρό των γονιών του

Καλά στην υγεία του ο Κρητικός ναυτικός, όλο το χωριό στο πλευρό των γονιών του

Καλά στην υγεία του ο Κρητικός ναυτικός, όλο το χωριό στο πλευρό των γονιών του

Η αγωνία στο Παλαίκαστρο Σητείας και η συμπαράσταση στους γονείς του Κρητικού ναυτικού που παραμένει όμηρος των «Φρουρών της Επανάστασης».

Στο “κόκκινο” εξακολουθεί να βρίσκεται η αγωνία για τους Έλληνες ναυτικούς οι οποίοι παραμένουν όμηροι των «Φρουρών της Επανάστασης» από την Παρασκευή 27 Μαΐου, όταν μέλη των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων, μετά από καταδρομική επιχείρηση, κατέλαβαν δύο ελληνόκτητα δεξαμενόπλοια.

Μεταξύ των ομήρων είναι και ο 28χρονος, με καταγωγή από τη Σητεία, β’ μηχανικός Μανόλης Βεβαιάκης. Ο Κρητικός ναυτικός, με καταγωγή από το Παλαίκαστρο Σητείας, είναι καλά στην υγεία του, ενώ όπως είναι λογικό άπαντες στο χωριό είναι σε επαφή με τους γονείς του, Γιάννη και Ελπίδα, για να μαθαίνουν τις εξελίξεις από την περιπέτεια του ελληνικού τάνκερ.

 

Ο πατέρας του Μανόλη Βεβαιάκη έχει ενημερώσει τους γείτονες πως έχει επικοινωνήσει με τον γιο του, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και όντας ψύχραιμος περιμένει να τελεσφορήσουν οι διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση. Μάλιστα έχει μιλήσει και με τον υπουργό Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη, από τον οποίο πήρε τη διαβεβαίωση ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να έχει σύντομα αίσιο τέλος το θρίλερ.

Οι γονείς του Κρητικού ναυτικού είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στο χωριό, ενώ ο πατέρας του έχει υπάρξει και αυτός ναυτικός έχοντας περάσει αρκετές “φουρτούνες” σε ταξίδια του στο παρελθόν. Οι γείτονες, οι φίλοι και οι συγγενείς του ζευγαριού από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η πειρατεία στάθηκαν στο πλευρό τους περιμένοντας τα θετικά νέα.

cretalive

 

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα