Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΛΑΣΙΘΙΚατολισθήσεις βράχων και χωμάτων.

Κατολισθήσεις βράχων και χωμάτων.

Eξαιτίας3 των εντόνων βροχοπτώσεων που  σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της νύχτας του Σάββατου 29.1.2022 προς Κυριακή 30.1.2022 στον Β.Ο.Α.Κ. Αγ. Νικόλαος –  Σητείας στον οικισμό  Ιστρον  Καλού Χωριού (στο ύψος της παραλίας  Βούλισμα) δημιουργήθηκε κατολίσθηση βράχων και χωμάτων.

Στο σημείο μετέβησαν μηχανήματα της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου για την απομάκρυνση και αποκατάσταση της ασφαλούς κυκλοφορίας των οχημάτων.

Για τον λόγο αυτό,  ενημερώνουμε τους διερχόμενους οδηγούς και πεζούς από τον οικισμό Ιστρον του Δημοτικού Διαμερίσματος Καλού Χωριού Δήμου Αγίου Νικολάου, ότι λόγω των συνεχών κατολισθήσεων στο σημείο έμπροσθεν ξενοδοχειακής μονάδας, στη θέση Βούλισμα, η κυκλοφορία θα γίνεται μόνο από το ένα ρεύμα του υφισταμένου οδικού δικτύου Β.Ο.Α.Κ Αγίου Νικολάου – Σητείας. Έχουν εγκατασταθεί φωτεινοί σηματοδότες (Φανάρια) ρύθμισης της κυκλοφορίας και αυτή πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή. Η Περιφέρεια Κρήτης προχωράει τις απαραίτητες ενέργειες για την ορθή αντιμετώπιση του φαινομένου, και απαιτείται η προσοχή όλων μας κατά τη διέλευση από το σημείο αυτό.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Ιωάννης Γουλιδάκης

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα