Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΜήνυμα-Ευχές Δημάρχου Σητείας για το νέο έτος

Μήνυμα-Ευχές Δημάρχου Σητείας για το νέο έτος

 

Αγαπητοί Συνδημότες  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

 

Στην αποτίμηση κάθε χρονιάς που φεύγει, προσπαθούμε να κρατήσουμε τις καλύτερες στιγμές σαν παρακαταθήκη και οδηγό στο νέο χρόνο που έρχεται.

 

Και ίσως η σημαντικότερη στιγμή που αποτυπώνεται στη μνήμη όλων, είναι η εικόνα των εκατοντάδων συνδημοτών, μικρών και μεγάλων, που προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες των πληγέντων από την καταστροφική πλημμύρα συνδημοτών και να αποκαταστήσουν την οικονομική ζωή στην πόλη.

 

Μια πρωτοφανής κινητοποίηση, ένα πραγματικά ελπιδοφόρο γεγονός που καταγράφεται επάξια στα χρονικά του εθελοντικού κινήματος. Ένα γεγονός που αποδεικνύει ότι ο αυτοσεβασμός, ο αλληλοσεβασμός και η ενεργή συμμετοχή των πολιτών, συνθέτουν εν πολλοίς την έννοια της υπευθυνότητας, της κοινωνικής συνοχής και ενισχύουν το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

Η συμπαράσταση, η σύμπνοια, η ανιδιοτέλεια και η αγάπη για το συνάνθρωπο, επούλωσαν πολλές πληγές, έδωσαν δύναμη και γέμισαν τις καρδιές μας με προσδοκίες για την επόμενη μέρα.

 

Με την ευχή και υπόσχεση για αποκατάσταση των όποιων εκκρεμοτήτων, προχωράμε μπροστά, ενωμένοι και δυνατοί, για ένα καινούργιο χρόνο προόδου και ευημερίας για τους δημότες και μεγάλων επιτυχιών για το Δήμο Σητείας.

 

Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και ας υποδεχτούμε το 2023 με την πεποίθηση και την πίστη για μια ομορφότερη πόλη και ένα Δήμο αντάξιο της ιστορίας και του πολιτισμού του.

 

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

 

Ο Δήμαρχος

 

Γιώργος Ζερβάκης

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα