Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΜαθήματα αγωνιστικής άμιλλας στην αναμέτρηση Σητείας-Ακρωτηρίου(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μαθήματα αγωνιστικής άμιλλας στην αναμέτρηση Σητείας-Ακρωτηρίου(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

 

 

Μαθήματα ευγενούς ανταγωνισμού και άμιλλας έδωσαν στον ημιτελικό Κρήτης στο γυναικείο βόλεϊ οι ομάδες του Γενικού Λυκείου Σητείας και του Ακρωτηρίου  Χανίων στον αγώνα που έγινε σήμερα στην Σητεία, με το Ακρωτήρι να προκρίνεται τελικά, αλλά και την ομάδα της Σητείας να κάνει μια εμφάνιση που μόνο καλά προϊδεάζει  για το μέλλον.

Η σαφώς εμπειρότερη ομάδα των Χανίων υπερίσχυσε στην αναμέτρηση Δαβίδ-Γολιάθ όπως είπε ο προπονητής της Σητειακής γυναικείας  ομάδας βόλεϊ   Νεκτάριος Κοντογιωργάκης , ευχαριστώντας  τον Σητειακό Αθλητικό Όμιλο για την στήριξη και αναφέροντας την καλή πορεία μέχρι τον ημιτελικό, που την έστεψε πρωταθλήτρια Λασιθίου.

Εμφανώς ικανοποιημένος  από την παρουσία της ομάδας του, ο προπονητής του Ακρωτηρίου σημείωσε ιδιαίτερα την αθλητική  αγωγή  που ίσχυσε στον αγώνα ανάμεσα στις δυο  ομάδες από τα δυο  άκρα της   Κρήτης.

Στο ίδιο πνεύμα, ο διευθυντής του Λυκείου Μανώλης Τσιφετάκης, μίλησε για πολύ καλή αναμέτρηση, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για το κλίμα που επικράτησε σε αντιδιαστολή με άλλες πανελλαδικές αγωνιστικές αναμετρήσεις.

 

http://STYLE100FM.GR

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα