Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΜανώλης Τσιφετάκης: Διεκδικώ το δημαρχιακό αξίωμα για «Αλλαγή Πορείας» και απευθύνομαι σε...

Μανώλης Τσιφετάκης: Διεκδικώ το δημαρχιακό αξίωμα για «Αλλαγή Πορείας» και απευθύνομαι σε όλους τους δημότες(ηχητικό)

 

«Θα ηγηθώ δημοτικής παράταξης, για  να πάρουμε την διαχείριση των τοπικών υποθέσεων».Με αυτή τη φράση, ο Μανώλης Τσιφετάκης ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του για το δήμο Σητείας, με μια νέα παράταξη ως μετεξέλιξη  της παράταξης που μέχρι τώρα ανήκει και στην οποία ηγείται ο Νίκος Κουρουπάκης.

Είναι η νέα παράταξη «Αλλαγή πορείας», που και με τον τίτλο της θέλει να σηματοδοτήσει τη στροφή στην ουσία των προβλημάτων και στην επίλυση τους σε αντίθεση με έργα και κινήσεις εντυπωσιασμού που χρεώνει, ο υποψήφιος δήμαρχος πλέον, Μανώλης Τσιφετάκης στην παρούσα δημοτική αρχή και στον Γιώργο Ζερβάκη.

Η υποψηφιότητα, δεν  περιορίζεται σε κάποιο ακροατήριο ,δεν απευθύνεται σε κάποιους ψηφοφόρους κομμάτων, αλλά συνολικά στους δημότες.

Όπως μας είπε ο Μ. Τσιφετάκης, «θέλω να με στηρίξουν όλοι. Εγώ θέλω και τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, και όλους.

Δεν είναι κακό να έχει κάποιος κομματικό υπόβαθρο. Η κομματική μου ταυτότητα: Είμαι ένα απλό μέλος του ΠΑΣΟΚ. Ποτέ η κομματική μου ταυτότητα δεν θα μπει μπροστά με το συμφέρον του τόπου μου. Γιατί έχω επιλέξει να ζήσω εδώ. Είναι πάρα πολύ απλά τα πράγματα».

Για τον Νίκο Κουρουπάκη

« Ο άνθρωπος που με πίστεψε, ο άνθρωπος που με έκανε να ασχοληθώ δυναμικά με αυτά τα πράγματα είναι ο Νίκος Κουρουπάκης. Κατέβηκα πρώτη φορά το 2006 και πήρε αυτό το ρίσκο ,που πήγε να με βάλει αντιδήμαρχο. Τότε υπήρχαν πολλά στελέχη με εμπειρίες. Ο άνθρωπος λοιπόν, αυτός με εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή. Χαίρομαι που με ανέδειξε, απέκτησα εμπειρίες κοντά του, έχει δημιουργηθεί μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και φιλίας, αλλά είναι άλλο αυτό και άλλο πως βλέπουμε κάποια θέματα»

«Έχει υποβαθμιστεί το δημοτικό συμβούλιο»

Όπου υπάρχει μια βελτίωση , δεν μπορώ να  την παραγνωρίσω, αλλά δεν μπορώ να παραγνωρίσω και την στέρηση που έχουμε σε πολλούς τομείς , λέει ο Μανώλης Τσιφετάκης τονίζοντας πως «με ενδιαφέρει να προοδεύει ο τόπος,  με προβληματίζουν, τέτοια φαινόμενα, με στενοχωρούν και με κάνουν να παλεύω για να  τα βελτιώσω.

Η εναλλακτική ποια θα ήταν; Να κάτσουμε στα καφενεία να κουβεντιάζουμε χαλαρά, να τα καταγγέλλουμε εκεί και μετά να λέμε καληνύχτα.

Σε αυτή τη δημοτική περίοδο επισκέφθηκαν το δήμο λόγω των κρίσεων που υπήρχαν μια σειρά από υπουργοί ,ποτέ δεν κλήθηκε η αντιπολίτευση.

 Ο δήμαρχος ήθελε να παράσχει μόνο μια καλή φιλοξενία χωρίς φωνές. Δεν είναι έτσι, δεν ήθελε αυτός να πει τα πραγματικά προβλήματα.

Ήρθανε σε αυτή την περίοδο  δύο πρώην πρωθυπουργοί,  τρεις επικεφαλής κομμάτων. Ο κ. Ζερβάκης πήγε μόνο στον κύριο Μητσοτάκη.

Ο δήμαρχος θα μπορούσε να πάει και στον κύριο Τσίπρα ,να τον καλωσορίσει στον τόπο μας να του δώσει ένα υπόμνημα για αυτά που ζητάμε. Το ίδιο έκανε και με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Δεν τον συνάντησε».

Ολόκληρη η συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου Μανώλη Τσιφετάκη, με τις προτεραιότητες τη συζήτηση για τις συμμαχίες,  παρασκηνιακές κινήσεις προσέγγισης από την παράταξη Ζερβάκη, την κριτική στην παρούσα δημοτική αρχή,  στο ηχητικό που ακολουθεί:

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα