Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΜαύρες σημαίες στην μεγάλη κινητοποίηση για το Natura στο Παλαίκαστρο(βιντεο-φωτο)

Μαύρες σημαίες στην μεγάλη κινητοποίηση για το Natura στο Παλαίκαστρο(βιντεο-φωτο)

Με μαύρες σημαίες και μεγάλη συμμετοχή από ανθρώπους όλων των ηλικιών, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, τουριστικών καταλυμάτων, φορέων και συλλογικοτήτων πραγματοποιήθηκε σήμερα η κινητοποίηση για τον σχεδιασμό που προβλέπεται από την μελέτη Natura στο Παλαίκαστρο.

 

Η κινητοποίηση, που έχει σκοπό την απόσυρση του σχεδίου ,που χαρακτηρίζεται από τους συμμετέχοντες ως «ταφόπλακα» για την ανάπτυξη και «στραγγαλισμός» του τόπου, πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης για το ίδιο θέμα. Στην συνεδρίαση πήραν μέρος ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης, ο Νίκος Κουρουπάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παλαικάστρου Νίκος Χατζηδάκης, ο Νίκος Τσουκνάκης από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου.

Την ανάγκη για αγωνιστική ετοιμότητα ώστε να επιτευχθεί η αλλαγή της μελέτης ώστε να συμβαδίζει με την άποψη για την ανάπτυξη της περιοχής που έχει η τοπική κοινωνία, τόνισαν όλοι οι ομιλητές στην διάρκεια της εκδήλωσης, όπως ο Μανώλης Τσιφετάκης  ο Νίκος Καραμανωλάκης, ο Θοδωρής Πατεράκης,ο Σίμος Συμεωνίδης. Οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Αιλαμάκης,   Ελένη Πλατανάκη, Γιάννης Σκαρβελάκης,oι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καρνιαδάκης Γιάννης  και  Μαρία Σπανουδάκη, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ζήρου Αλεξάνδρα Παπαθανασάκη ,οι εκπρόσωποι της εστίασης και των τουριστικών καταλυμάτων κ.α

Με δικά τους πλακάτ συμμετείχαν στην κινητοποίηση  ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Παλαικάστρου, ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Παλαικάστρου Ιτανος ,ο Αθλητικός Όμιλος Ιτανος, ο Σύλλογος  Τουριστικών καταλυμάτων , κ.α.

Ολη  η κινητοποίηση  και οι ομιλίες  στο παρακάτω Βίντεο:

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα