Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟ – 192.000€ ΓΙΑ LED ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΕ...

ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟ – 192.000€ ΓΙΑ LED ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Δελτίο Τύπου

 

ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟ – 192.000€ ΓΙΑ LED ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

 

Υπεγράφη την Παρασκευή 20 Μαΐου στα γραφεία της ΔΕ Μακρύ Γιαλού μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και της αναδόχου εταιρείας σύμβαση για την «Αντικατάσταση Δημοτικού Φωτισμού στο Μακρύ Γιαλό», συνολικού προϋπολογισμού 192.000€.

 

Το έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση όλων των φωτιστικών με νέα σύγχρονα τεχνολογίας led σε όλη την έκταση της περιοχής του Μακρύ Γιαλού και στο παραλιακό μέτωπο και αντικατάσταση καλωδιώσεων στα τμήματα του δικτύου του δημοτικού φωτισμού που υπάρχουν προβλήματα.

 

«Κάνουμε πραγματικότητα ένα μεγάλο έργο ηλεκτροφωτισμού για το Μακρύ Γιαλό.», δηλώνει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

 

«Με τα νέα φωτιστικά, εκτός από τη βελτίωση της ποιότητας του δημοτικού φωτισμού εξοικονομείται σημαντική ενέργεια λόγω των λαμπτήρων τεχνολογίας led και μειώνεται το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της περιοχής.

 

Ως Δημοτική Αρχή καταγράψαμε από την πρώτη στιγμή την ανάγκη για το συγκεκριμένο έργο, συντάξαμε τη μελέτη, διεκδικήσαμε τη χρηματοδότησή του, εντάξαμε το έργο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020 και εργαστήκαμε συστηματικά και με επιμονή προκειμένου να φτάσουμε σήμερα στο σημείο να υπογράφουμε τη σύμβασή του.

 

Η αλλαγή του ηλεκτροφωτισμού στο Μακρύ Γιαλό μαζί με όλα τα άλλα έργα που έχουν υλοποιηθεί και αυτά που ακολουθούν στηρίζουν τη δυναμική ανάπτυξη της περιοχής και ενδυναμώνουν το ήδη αυξημένο τουριστικό της ενδιαφέρον.»

http://STYLE100FM.GR

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα