Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΑΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Σητεία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Σητεία

Με επιτυχία πραγματοποίησε η ΚΟ Λασιθίου του ΚΚΕ πολιτική συγκέντρωση, την Τετάρτη 19 Ιούλη στην κεντρική πλατεία της Σητείας με ομιλητές τον Κοκοσάλη Ανδρέα, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ και τον Συμεωνίδη Σίμο, υποψήφιο δήμαρχο Σητείας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

 

Ο Α.Κοκοσάλης σημείωσε στην ομιλία του:

 

« Η επόμενη μέρα είναι ήδη δύσκολη για τον λαό!

Γι΄αυτό καλούμε τον ελληνικό λαό να μη δείξει καμία αναμονή, να μη δώσει καμιά περίοδο χάριτος!

Μπορεί να έρχεται με φόρα στο αντιλαϊκό της πρόγραμμα η κυβέρνηση αλλά θα βρίσκει παντού μπροστά της το λαό και τους αγώνες του, με τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες στην πρώτη γραμμή!

Οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα:

– για την προστασία της ζωής του λαού και της περιουσίας του, μέσα στο κύμα πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα,

– ενάντια στους πλειστηριασμούς και τη λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος με το νέο κύμα ακρίβειας,

– για τα δικαιώματα των εργαζομένων και την αποκάλυψη της ψευδεπίγραφης ανάπτυξης που προϋποθέτει τα παιδιά μας δύτες για να σερβίρουν έναν καφέ όπως στη Ρόδο, να καίγονται από τα λάδια και να μη βγάζουν κιχ “για να βγει η δουλειά” όπως στα Μάλλια ή να ξυλοφορτώνονται όταν ζητάνε το μισθό τους όπως την περασμένη εβδομάδα στην Πάργα. Αυτή είναι η λεγόμενη ατμομηχανή της οικονομίας όπως λένε. Τα σύγχρονα κάτεργα δηλαδή των ξενοδοχείων και των μεγάλων επισιτιστικών επιχειρήσεων!

Οι κομμουνιστές και κομμουνίστριες, από την επομένη των εκλογών,  βρισκόμαστε μπροστά :

– στην πάλη για ΣΣΕ, για μέτρα υγείας και ασφάλειας, για προστασία της ζωής των εργαζομένων ιδιαίτερα σε συνθήκες καύσωνα όπως αυτές τις μέρες,

– ενάντια στις απολύσεις εργαζομένων, όπως εδώ στο Θεραπευτήριο του Αγ. Νικολάου και του Παιδόπολη στη Νεάπολη,

– για την ενίσχυση του δημόσιου-συστήματος υγείας, του ΕΚΑΒ, ενάντια στα σχέδια συρρίκνωσης-συγχωνεύσεων-κλεισιμάτων μονάδων υγείας-ΚΥ, όπως εδώ στο Λασίθι,

– στην προστασία του περιβάλλοντος, ενάντια στην επέλαση των πρασίνων αρπακτικών των ΑΠΕ, που μας καταδικάζουν σε ενεργειακή φτώχεια και καταστροφή πολύτιμων περιοχών, όπως στη Σητεία, το Οροπέδιο, στο Καθαρό και αλλού!

…Η εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ είναι δείκτης ανόδου του κύρους του Κόμματος μας στην εργατική τάξη και σε όλο τον λαό. Κύρος που έχει καταχτηθεί από το γεγονός ότι το Κόμμα πρωτοστάτησε σε όλα τα κρίσιμα μέτωπα της προηγούμενης περιόδου.

Συνολικά, μέσα σε έναν αρνητικό πολιτικό συσχετισμό που συνεχίζει να παραμένει, εκφράζεται μια δυναμική ανόδου της εκλογικής επιρροής του Κόμματος που συνεχίζεται. Αυτό αποτελεί το θετικό στοιχείο των πρόσφατων εκλογικών μαχών και του αποτελέσματος. Μια δυναμική που έχει ευρύτερη απήχηση από την εκλογική της έκφραση.

Αυτό δείχνει το πανελλαδικό ποσοστό του Κόμματος, οι επιπλέον 100.000 ψήφοι και η άνοδος κατά 2,5%. Αυτό δείχνει η αύξηση πάνω από 62 %  του ποσοστού και των ψήφων του Κόμματος κι εδώ στο Λασίθι σε σχέση με το 2019. Η σημαντική άνοδος που είχαμε στο δήμο Σητείας με 4,11%!

…Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη αυτό να συνεχιστεί! Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι βιοπαλαιστές αγρότες, οι συνταξιούχοι, οι γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων, οι νέες και οι νέοι που ζούμε στην Κρήτη και το Λασίθι έχουμε επιλογή που να αντιστοιχίζεται στα συμφέροντά μας με σύνθημα: «Στους αγώνες για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων!».

Με την ενίσχυση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Κρήτης με επικεφαλής τον Αλέκο Μαρινάκη και  στον δήμο Σητείας με επικεφαλής τον Σίμο Συμεωνίδη.

Να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να δυναμώσουμε τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης παντού! Για να εκλεγούν περισσότεροι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι , που θα αποτελέσουν στήριγμα στον αγώνα του λαού για τα δικαιώματά του, κόντρα στο αντιδραστικό θεσμικό πλαίσιο και την εκάστοτε αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Για να γίνει ένα ακόμα βήμα απέναντι στον αρνητικό συσχετισμό της πολιτικής των κομμάτων που στηρίζουν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ.

Καμία αναμονή – καμία ανοχή απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική!

Η προγραμματική σύγκλιση μεταξύ των κομμάτων του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, που εκφράστηκε με τη στήριξη όλων των κρίσιμων νομοσχεδίων της κυβέρνησης της ΝΔ στην προηγούμενη θητεία της, μεταφράζεται σε πλήρη ταύτιση στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής στην Περιφέρεια της Κρήτης και στους δήμους.

Την ίδια πολιτική θα συνεχίσουν όποιοι συνδυασμοί εμφανιστούν που θα στηρίζονται από αυτά τα κόμματα αυτοτελώς ή και σε συνεργασία, όπως και όλοι όσοι εμφανίζονται ως “ανεξάρτητοι” αλλά αποδεικνύονται στην πράξη πλήρως εξαρτημένοι από την πολιτική που αντιμετωπίζει ως κόστος τις ανάγκες του λαού.

Γι’ αυτό η απάντηση του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας, απέναντι στην επίθεση του κεφαλαίου που υλοποιούν τα κόμματά του και εξειδικεύουν οι εκλεκτοί τους στην Περιφέρεια και τους Δήμους είναι μία:

Δυναμώνουμε την εργατική – λαϊκή αντίσταση και αντιπολίτευση! Ψηφίζουμε “Λαϊκή Συσπείρωση” στην Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Σητείας!»

 

Στη συνέχεια ο Σ. Συμεωνίδης σημείωσε:

«Ναι! Μπορούμε να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης. Για να εκλέξουμε ακόμα περισσότερους περιφερειακούς, δημοτικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Κρήτης και στο Δήμο Σητείας.  Για να δυναμώσουν τα στηρίγματα στον αγώνα του λαού για τα δικαιώματα του, κόντρα στο αντιδραστικό θεσμικό πλαίσιο και την εκάστοτε αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Αυτό το κράτος, το εχθρικό για το Λαό και φιλικό για τα κέρδη των λίγων το βρίσκουμε διαρκώς απέναντι μας.

Αυτό το κράτος πετσοκόβει τις χρηματοδοτήσεις των δημόσιων δομών υγείας, της δασοπροστασίας και δασοπυρόσβεσης, των σχολείων, των δομών κοινωνικής πολιτικής κ.α.. Αυτό το κράτος όπου του υποδείξει το κεφάλαιο αναλαμβάνει την πολιτική της εμπορευματοποίησης σημαντικών στρατηγικών υποδομών και κοινωνικών αγαθών, όπως στις μεταφορές, στην ενέργεια, στις τηλεπικοινωνίες, στα λιμάνια, στην κοινωνική πολιτική, στην υγεία και την παιδεία.

Αυτοί που υπηρετούν αυτό το κράτος έχουν το θράσος να υποστηρίζουν ότι τα κάνουν όλα αυτά στο όνομα του «εκσυγχρονισμού» και της «βελτίωσης», ενώ για όσα δεν κάνουν, γιατί όχι μόνο δεν είναι στις προτεραιότητες τους αλλά αντιμετωπίζονται ως κόστος εις βάρος της περιβόητης ανάπτυξης, απαντούν ότι δεν υπάρχουν χρήματα ή στην περίπτωση της τοπικής διοίκησης, των δήμων ότι δεν δίνει το υπουργείο.

Δηλαδή είναι πετυχημένοι και ικανοί όταν ξεκινάνε το Δημαρχείο της Σητείας με μελέτη εικοσαετίας και κόστος εκατομμυρίων ευρώ αλλά δεν «υπάρχουν πιστώσεις» για τη πολύπαθη σχολική στέγη στο Δήμο Σητείας. Ιδιαίτερα για το ΕΕΕΕΚ, το ΕΠΑΛ Σητείας, σχολεία στα χωριά, απαραίτητες επισκευές και βελτιώσεις στις υδραυλικές και λοιπές κτιριακές εγκαταστάσεις των υφιστάμενων σχολείων, ιδιαίτερα των παλαιών κτιρίων που δεν είναι λίγα. Εδώ είναι ανέκδοτο… ότι τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ της περιφέρειας για αύλειους χώρους εκκλησιών στο Δήμο Σητείας απαντούσαν ότι έτσι ωφελούνται και τα σχολεία που είναι δίπλα όταν προβλέπονται πέρα από το δάπεδο, μονάχα σκίαστρα για παρκάρισμα… ό,τι έχει ανάγκη ένα παιδί δηλαδή.

Θέλουν τα εύσημα όταν προχωρούν σε προγράμματα πλωτών εξεδρών και άλλων «αναπτυξιακών» έργων στο Λιμάνι με εκατομμύρια ευρώ αλλά δεν υπάρχουν χρήματα για ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική προστασία τη πόλης και ευρύτερα του Δήμου. Ακόμα και το έργο της περιφέρειας προχωράει μετά από την 2η πολύ καταστροφική πλημμύρα του 2022, αφού η πρώτη ήταν ως μη γενόμενη και έγιναν έργα για τα μάτια του κόσμου, και μάλιστα είναι βάσιμοι οι προβληματισμοί που εκφράζει πολύς κόσμος ότι δεν αρκεί αυτό το έργο, είναι ένα κομμάτι από το παζλ που απαιτείται για να μπορούμε να μιλάμε για ολοκληρωμένη θωράκιση.

Είναι ικανοί διαχειριστές όταν δείχνουν βαθμό απορρόφησης με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για αναπλάσεις και βελτιώσεις που συνήθως έχουν να κάνουν με την τουριστική εικόνα και προβολή, αλλά οι παιδικές χαρές, οι ελεύθεροι χώροι, η προσβασιμότητα ΑμΕΑ, γονιών με καρότσια και οι χώροι άθλησης εγκαταλείπονται γιατί δεν υπάρχουν χρήματα ή φταίει κάποιος άλλος για καθυστερήσεις, αστοχίες κ.α.

Οι πρόσφατες αστοχίες σε αθλητικές υποδομές είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι οι καθυστερήσεις εναλλάσσονται με λάθη  και πάντα – ΠΑΝΤΑ όμως- φταίει κάποιος άλλος και συνήθως κάποιος που δεν γίνεται να του αναζητηθούν ευθύνες… από την «ελληνική νοοτροπία, το ελληνικό κράτος, το δυσκίνητο δημόσιο κτλ.»

…Όταν λοιπόν όλες οι πολιτικές δυνάμεις -πλην ΚΚΕ- αποδέχονται αυτή τη στρατηγική που σημαίνει πράσινα κέρδη σε βάρος της τσέπης και της ασφάλειας των εργαζομένων, σε βάρος του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος τότε είναι σίγουρο ότι η συμφωνία κατ’ επέκταση όλων των άλλων παρατάξεων ότι ο Δήμος Σητείας είναι ενεργειακός κόμβος, ακόμα και οριοθετημένος, σημαίνει αποδοχή αυτής της στρατηγικής. Άλλωστε το έδαφος προετοιμάζεται καιρό τώρα αφού τα όρια της διεκδίκησης είναι όσο το επιτρέπει ο νόμος όπως λένε και υπερθεματίζουν… λες και οι νόμοι και το θεσμικό πλαίσιο ψηφίζονται και εφαρμόζονται σε κενό αέρος.

Οι τακτικισμοί και η πολιτική συμφωνία και των 4 άλλων δημοτικών παρατάξεων καθόριζε την στάση τους την εκάστοτε στιγμή.

Μάλιστα όταν η Λαϊκή Συσπείρωση αναδείκνυε και αποδεικνύει ότι δεν αποτελούν προτεραιότητα τα έργα που έχει ανάγκη η λαϊκή πλειοψηφία αυτοί έβαζαν πλάτη στην δημοτική αρχή κάνοντας την βολική κριτική περί ελλείματος αναπτυξιακής προοπτικής, περί καθυστερήσεων στις παρεμβάσεις και άλλα υποδεέστερα.

Το πώς βέβαια σνομπάρουν -γιατί απεχθάνονται και φοβούνται- όλοι μα όλοι την λαϊκή διεκδίκηση και κινητοποίηση το ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια με όλους τους δημάρχους. Με τους εργαζόμενους της ΕΡΚΑΤ στο αεροδρόμιο, με τους εργαζόμενους στους βιοκαλλιεργητές, με τους απολυμένους της ΕΑΣ Σητείας, με τους ελαιοπαραγωγούς που διεκδικούσαν τα δικαιώματα τους, με τους κάτοικους του Παλαικάστρου που υπερασπίστηκαν την υγεία τους μέσα στη πανδημία, με τις κινητοποιήσεις μικρών επαγγελματιών και άλλες εργατικές κινητοποιήσεις.

…Η μόνη μαχητική αξιόπιστη απάντηση στην δυσαρέσκεια που υπάρχει είναι η Λαϊκή Συσπείρωση, πέρα από την κομματική επιλογή που έκανε κάποιος στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές.

Γιατί καλυτέρευση της ζωής των πολλών στη Σητεία, είναι:

  • Να μπει σε προτεραιότητα το ζήτημα της σχολικής στέγης σε όλα τα σχολεία του Δήμου και τους παιδικούς σταθμούς. Ανέγερση νέου ΕΕΕΚ, ειδικού νηπιαγωγείου και δημοτικού, ΕΠΑΛ. Αντισεισμική και αντιπυρική θωράκιση όλων των σχολείων. Επισκευή και μόνωση όπου υπάρχει ανάγκη όπως στο 1ο Νηπιαγωγείο, το Γυμνάσιο κ.α. Αντισεισμική και αντιπυρική θωράκιση όλων των σχολείων. Ανάπλαση όλων των προαύλιων χώρων των σχολείων και εξασφάλιση της προσβασιμότητας τις απογευματινές ώρες. Να γίνουν άμεσα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην καθαριότητα των σχολείων-Να πάψει η ομηρία τους.
  • Η διεκδίκηση του προσανατολισμό του ΠΔΕ σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων για υποδομές που καλύπτουν όλο το φάσμα των προνοιακών , αθλητικών και πολιτιστικών αναγκών, της διαμόρφωσης ελεύθερων χώρων, την συντήρηση του οδικού δικτύου, των δικτύων ύδρευσης, ηλεκτροφωτισμού, αποχέτευσης ομβρίων και λυμάτων, βιολογικού καθαρισμού ,χωρίς ανταπόδοση, ΣΔΙΤ και εμπλοκή επιχειρηματικών ομίλων. Αντίστοιχα χρειάζεται άμεση χρηματοδότηση του Δήμου για όλο τον αναγκαίο εξοπλισμό και το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό όσον αφορά την αποκομιδή και διαχείριση των απορριμμάτων και την ώθηση της ανακύκλωσης με όρους προστασίας της υγείας των εργαζόμενων και σεβασμό στο περιβάλλον.
  • Να υπάρξει σχέδιο αξιοποίησης της δημοτικής περιουσίας στην παραπάνω κατεύθυνση όπως και στην κάλυψη άλλων αναγκών , ιδιαίτερα, στο Βοήθεια στο Σπίτι, στην Κοινωνική Υπηρεσία, στο ΚΔΑΠ, στο ΚΑΠΗ σε ξενώνες αστέγων και άλλων άπορων, στην στήριξη κακοποιημένων γυναικών. Αντίστοιχα να εξασφαλιστεί επαρκής στελέχωση της λειτουργίας αυτών των υπηρεσιών και δομών του Δήμου, με εργαζόμενους όλων των αναγκαίων επιστημονικών και άλλων ειδικοτήτων, με μόνιμη σταθερή δουλειά και πλήρη μισθολογικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα.
  • Να υπάρξει αγωνιστική διεκδίκηση προς το κράτος και την κυβέρνηση για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε μια σειρά κρίσιμες υπηρεσίες του δήμου Σητείας. Πρέπει να στελεχωθούν κατά προτεραιότητα η Κοινωνική Υπηρεσία, η καθαριότητα και η τεχνική υπηρεσία. Για να αποτρέψουμε την πορεία ιδιωτικοποίησης σε σημαντικούς τομείς της καθημερινότητας είτε άμεσα είτε έμμεσα όπως με τους «Αναπτυξιακούς Οργανισμούς» που τους απορρίπτουμε ως δούρειο ίππο για την ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών. Να μην επιτρέψουμε την παραπέρα φοροληστεία και χαράτσωμα των δημοτών που θα κλιμακωθεί το επόμενο διάστημα στο όνομα της δημοσιονομικής σταθερότητας. Να πληρώσει παραπάνω φόρους το μεγάλο κεφάλαιο, η μεγάλη ακίνητη περιουσία, η εκκλησιαστική περιουσία.
  • Να καταργηθούν οι περιβαλλοντοκτόνοι νόμοι των κυβερνήσεων ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ, οι ΕΠΜ που στο όνομα της προστασίας παραδίδουν γη και ύδωρ στους πράσινους επενδυτές των ΑΠΕ που καταστρέφουν τον τόπο μας και υποθηκεύουν το μέλλον των επόμενων γενεών. Για να μην ερημώσει ο τόπος μας πρέπει να υπάρξει, ιδιαίτερα στα χωριά, διεκδίκηση για επανασχεδιασμό και βελτίωση όλου του εθνικού οδικού δικτύου, στήριξη των ελεύθερων χώρων αθλητισμού και δημιουργικής απασχόλησης, των δημοτικών βιβλιοθηκών, της σχολικής στέγης, στήριξης του αγροτικού εισοδήματος, των περιφερειακών ιατρείων.
  • Να προτάξουμε και να διεκδικήσουμε συνολικό σχεδιασμό και χρηματοδότηση με ευθύνη του κράτους όλων των αναγκαίων μέτρων και έργων για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών φαινομένων και καταστροφών (από πλημμύρες, πυρκαγιές, σεισμούς, κατολισθήσεις, ισχυρούς ανέμους). Να αναβαθμιστεί άμεσα σε πυροσβεστική υπηρεσία το κλιμάκιο της Σητείας, να γίνουν νέες προσλήψεις και εκσυγχρονισμός των μηχανημάτων. Παράλληλα να ενισχυθεί η δασική υπηρεσία με το βάρος να είναι στην πρόληψη.
  • Να διεκδικήσουμε άμεσα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας του Δήμου ώστε να μην ξαναζήσουμε οι μικροί επαγγελματίες, κάτοικοι, ιδιοκτήτες ΙΧ τέτοια καταστροφή. Είναι ανάγκη η επισκευή σημαντικών ζημιών στο επαρχιακό δίκτυο και την αγροτική οδοποιία όπου πρέπει άμεσα και ολοκληρωμένα να καταγραφούν οι ανάγκες, ιδιαίτερα με βάση της ανάγκες της αγροτικής παραγωγής και την μείωση του κόστους παραγωγής των μικρομεσαίων αγροτών. Κόντρα στην λογική κόστους οφέλους και της λογικής της αποζημίωσης υπό προϋποθέσεις εις βάρος της πρόσληψης.
  • Οργάνωση από τώρα για την αποτροπή της πλήρους ιδιωτικοποίησης του νερού. Εξορθολογισμός της τιμολογιακής πολιτικής ώστε να υπάρξει σημαντική ελάφρυνση των λαϊκών νοικοκυριών. Να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί άμεσα το έργο της ύδρευσης της Σητείας. Να διεκδικηθούν νέα έργα αποταμίευσης, γεωτρήσεων, μείωσης των απωλειών από το δίκτυο κτλ με ολοκληρωμένη μελέτη για όλο το Δήμο Σητείας
  • Να αναλάβει την ευθύνη ο Δήμος Σητείας για τα αδέσποτα ζώα, με την δημιουργία δημοτικού κτηνιατρείου, εξασφαλίζοντας την καθολική στείρωση με ευθύνη του Δήμου, με σεβασμό στην ασφάλεια και την ευζωία τους, με ιατρικές πράξεις σε κατάλληλα ασφαλή χειρουργεία στο δημοτικό κτηνιατρείο. Να διασφαλίσει δημιουργία καταφυγίου με στελέχωση σε μόνιμο προσωπικό, την ασφαλής προώθηση των υιοθεσιών και την συμβολή στην προαγωγή του σεβασμού προς τα ζώα και το περιβάλλον.

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Σητείας απαρτίζεται από ανθρώπους που αντιλαμβανόμαστε ότι είναι ανάγκη να μην το βάλουμε κάτω αλλά με πείσμα και αποφασιστικότητα να ανατρέψουμε αυτό τον φαύλο κύκλο της απαισιοδοξίας και μιζέριας.

Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.»

 

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των 30 πρώτων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Σητείας και τους οποίους παραθέτουμε:

 

Επώνυμο Όνομα ιδιότητα
1 Αβδή Ελένη Ιδιωτική  Υπάλληλος
2 Αγγελάκη Μαρία Ιδιωτική Υπάλληλος στον Επισιτισμό
3 Αμυγδαλιού Κατερίνα Ιδιωτική Υπάλληλος
4 Βδοκάκης Εμμανουήλ Εκπαιδευτικό ΕΠΑΛ Σητείας-Μέλος ΕΛΜΕ Λασιθίου
5 Βουτυράκη Μαρία Ιδιωτική Υπάλληλος
6 Γιαννικάκης Γιώργος Ιδιωτικός Υπάλληλος
7 Δελαπόρτα Κατερίνα Ιδιωτική Υπάλληλος
8 Δουμάνη Σταματίνα Ιδιωτική Υπάλληλος
9 Ζαχόπουλος Κώστας Συνταξιούχος, μέλος του ΔΣ Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν.Λασιθίου
10 Καπράλος Ιάσονας Διδάκτωρ Ερευνητής Φαρμακοποιός
11 Καραμηνά Ευτυχία Κομμώτρια Αυτοαπασχολούμενη
12 Κοξαράκης Γιάννης Μαθηματικός-Μουσικός
13 Κριτσωτάκη Μαρίνα Ιδιωτική Υπάλληλος-Άνεργη
14 Λιανουδάκη Μαρία Συμβασιουχος εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Σητείας
15 Μαστροπαύλος Εμμανουήλ Ιδιωτικός Υπάλληλος
16 Μεγαλούδη Άννα Συνταξιούχος
17 Μουτάκης Λεωνίδας Εκπαιδευτής Σκύλων Αυτοαπασχολούμενος
18 Μπαχτσεβανίδου Άννα Άνεργη
19 Ξενιδάκης Δημήτρης Συνταξιούχος
20 Παπαδάκη Μαρία Ξενοδοχοϋπάλληλος
21 Παπαδάκης Μανόλης Συνταξιούχος-πρώην Λογιστής Δήμου Σητείας
22 Ρεμουντάκη Γεωργία Ιδιωτική Υπάλληλος, Πρόεδρος της ομάδας γυναικών Σητείας, μέλος της ΟΓΕ
23 Ρουσσιάς Γιώργος Εκπαιδευτικός Μαθηματικός Αυτοαπασχολούμενος
24 Συμεωνίδη Λεμονιά Συνταξιούχος Τραπεζοϋπάλληλος
25 Συντυχάκης Μανόλης Συνταξιούχος Ψαράς
26 Φυτρολάκης Κώστας Συνταξιούχος Αστυνομικός
27 Χαμηλάκης Μανόλης Συνταξιούχος Εργάτης
28 Χατζηκώστα Δέσπω Συνταξιούχος
29 Χριστοδουλάκ

 

Το Γραφείο Τύπου

20/7/2023

η

Άννα Αυτοαπασχολούμενη Καφενείο
30 Χρυσουλάκη Γιάννα Δασκάλα, μέλος του ΔΣ του ΣΕΠΕ Α’θμιας Σητείας “Μύσων”

 

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα