Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑ«Με καθυστέρηση, αλλά γίνεται» σύμφωνα με τον Γ. Ζερβάκη η παρέμβαση στον...

«Με καθυστέρηση, αλλά γίνεται» σύμφωνα με τον Γ. Ζερβάκη η παρέμβαση στον Κολονέλο(βιντεο-φωτο)

Με το αρνητικό της μη έγκρισης από την κυβέρνηση  υπογειοποιήσεων εντός και εκτός σχεδίου, και με την προσδοκία ο σκόπελος αυτός να ξεπεραστεί για την παρέμβαση στον Κολονέλο, με την παρουσίαση της ως επέκταση υπογειοποίησης, όπως είπε ο μελετητής του έργου  Βασίλης Δεσποτάκης σήμερα, στην διάρκεια της αυτοψίας στην περιοχή, από τον δήμαρχο Γιώργο Ζερβάκη, την τεχνική υπηρεσία, τους αρμόδιους εκπροσώπους της Περιφέρειας.

«Η μελέτη, η αλήθεια είναι ότι έχει ήδη πολύ καιρό τακτοποιηθεί η αυτοψία γίνεται με μια καθυστέρηση, αλλά  γίνεται», είπε ο Γιώργος Ζερβάκης, που αναφέρθηκε στην οριοθέτηση του Κολονέλου, «ένα πρόβλημα το οποίο, όπως γνωρίζετε, χρόνια ταλαιπωρεί το δήμο Σητείας».

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, το έργο στοχεύει στην δημιουργία παρεμβάσεων ώστε να μην επαναληφθούν πλημμυρικά φαινόμενα. Βρισκόμαστε ακόμα μακριά από την υλοποίησή του, αφού, σύμφωνα με τον μελετητή οι διαδικασίες υποβολής και έγκρισης, θα προηγηθούν και στη συνέχεια θα αναζητηθεί χρηματοδότηση. Και όλα αυτά υπό την αίρεση πως δεν θα υπάρξουν επιπλέον θέματα με την αρχαιολογική υπηρεσία ή άλλη αρχή, λόγω πιθανών ευρημάτων ή αντιρρήσεων.

 

 

http://STYLE100FM.GR

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα