Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΜε την αεικίνητη Νατάσα Μποφίλιου, απολαύσαμε τους καρπούς του καλλιτεχνικού της θερισμού(βιντεο)

Με την αεικίνητη Νατάσα Μποφίλιου, απολαύσαμε τους καρπούς του καλλιτεχνικού της θερισμού(βιντεο)

  • Για την συναυλία Μποφίλιου-Καραμουρατίδη χτες στην Σητεία

 

Ο τι λέει και τραγουδά, το νιώθει, το εννοεί και το εκπέμπει στο κοινό της, ένα κοινό που το κάνει παρέα της στην συναυλία, σπάζοντας διαχωριστικά και αποστάσεις από το πάλκο στην καρέκλα. Κοίτα με να φλέγομαι, ερμήνευσε η Νατάσα Μποφίλιου στην συναυλία της, χτες, εδώ στην Σητεία, στον χώρο του Ενιαίου Γενικού Λυκείου, και είδαμε αυτό ακριβώς. Εναν καλλιτέχνη να φλέγεται στην σκηνή.

 

Η “πυρακτωμένη” Νατάσα 

Μια πυρακτωμένη παρουσία που βγήκε με την καλύτερη διάθεση επανασύνδεσης με τον κόσμο, μετά την ερημιά της πανδημίας, με εκρήξεις ερμηνευτικές και αέναη κίνηση που υπογράμμιζε την διάθεση της και την διάθεση του τραγουδιού.

Μια μεγάλη συναυλία, εδώ που είχε χαρακτήρα παρεΐστικο, χωρίς αυτό να στερεί  οτιδήποτε από την άρτια επαγγελματική δουλειά.

Ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης στο πιάνο, μαζί με όλους τους άξιους μουσικούς «απογείωσαν» το βράδι της Κυριακής, με την ιδανική ερμηνεύτρια των συνθέσεων του, να μας παρουσιάζει τα τραγούδια από την «Εποχή του θερισμού», αλλά και προηγούμενες μεγάλες καλλιτεχνικές επιτυχίες που είχαν αντίκρισμα και στο ταμείο.

Μας ταξίδεψε στην καριέρα της, ευγενικά, με χιούμορ και πολύ αυθορμητισμό, πάντα με το μέταλλο της φωνής της να κτυπά στις ψυχές και τα συναισθήματα μας, μέσα από τις νέες ενορχηστρώσεις του Θέμη Καραμουρατίδη και στον εξαιρετικό στιχουργικό κόσμο του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Μεγάλη ανταπόκριση

 

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, ενθουσιάστηκε και συμμετείχε όποτε του δόθηκε η ευκαιρία , και με την, Νατάσα Μποφίλιου να κυκλοφορεί αναμεσά μας και να μας παίρνει μαζί της στις μουσικές της .

Μια συναυλία , ένα καλλιτεχνικό γεγονός, με όλους ,καλλιτέχνες και κοινό να γευόμαστε τους καρπούς της καλλιτεχνικής ωριμότητας τριών ανθρώπων, όπως αποτυπώθηκε στην συλλογή «Η Εποχή του Θερισμού»

Νατάσα Μποφίλιου, Θέμη Καραμουρατίδη, Γεράσιμε Ευαγγελάτε, σας ευχαριστούμε για όλα αυτά.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα