Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΙΕΡΑΠΕΤΡΑΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

 

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί και γονείς,

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει με επίγνωση των προκλήσεων και των δυσκολιών που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε έχοντας ως φόντο την πανδημία και τις συνέπειες της υγειονομικής κρίσης.

Ως Δημοτική Αρχή είμαστε πάντα δίπλα σας με κάθε τρόπο, καταβάλλοντας διαρκή και συστηματική προσπάθεια, ώστε να διασφαλίσουμε την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία των σχολείων. Κύριο μέλημά μας είναι να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, τηρώντας σχολαστικά τα μέτρα του ΕΟΔΥ, ώστε να μη διαταραχτεί η ομαλή φυσική παρουσία των μαθητών στις σχολικές μονάδες.

Η εκπαίδευση είναι αδιαμφισβήτητο δικαίωμα όλων των παιδιών και αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της κοινωνίας, που διαμορφώνει τους αυριανούς πολίτες. Στόχος μας είναι από την πλευρά μας να διατηρούμε όσο το δυνατόν υψηλό το επίπεδο της εκπαίδευσης, στηρίζοντας την προσπάθεια της εκπαιδευτικής κοινότητας, αναβαθμίζοντας όλα τα σχολεία και την υλικοτεχνική τους υποδομή και επιλύοντας όποια προβλήματα προκύπτουν κατά τη διάρκεια του έτους.

Συμπορευόμαστε στον αγώνα των μαθητών για την κατάκτηση της γνώσης, θέτοντας ως προτεραιότητα μας τον τομέα της Παιδείας.

Σας εύχομαι καλή σχολική χρονιά με υγεία.

 

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

 

Θεοδόσης Καλαντζάκης

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα