Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΣΤΑΘΜΟΣΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΜια  απόλυτα αλλαγμένη Ελεονώρα Ζουγανέλη επιστρέφει το Σάββατο στην Σητεία  μετά  από...

Μια  απόλυτα αλλαγμένη Ελεονώρα Ζουγανέλη επιστρέφει το Σάββατο στην Σητεία  μετά  από οχτώ χρόνια(ηχητικό)

 

 

Μια συζήτηση με την σπουδαία ερμηνεύτρια με αφορμή την συναυλία της το Σάββατο στο Γενικό Λύκειο

 

 

Την Ελεονώρα Ζουγανέλη την αγαπήσαμε με μιας. Με την πρώτη της εμφάνιση, αμέσως και ακαριαία.

Διότι διαθέτει αυτήν την σπάνια ποιότητα ανθρώπου και καλλιτέχνη, που δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα στο κοινό της, που έτσι κι αλλιώς, την έχει νιώσει φίλη κα παρέα του αυτήν την  ερμηνεύτρια.

Αυτό το  βαρύ μέταλλο της φωνή της που μπορεί να σε βάλει σε διάθεση  χαρούμενη ή μελαγχολική, δεν μπορεί να σε βάλει επουδενί  σε διαδικασία αμφισβήτησης της.

Αμα τη εμφανίσει της  λοιπόν, η  Ελεονώρα κέρδισε και είναι προς  τιμήν της πως  δεν επαναπαύτηκε σε αυτό.

Δουλεύει, αλλάζει, μπαίνει μέσα σε δύσκολες  καταστάσεις.

Πολλά θα μπορούσαμε να πούμε για την πορεία της με Ηρώδειο και Μελίνα, Εθνικό και Πιάφ, με Ξαρχάκο, με Μαρκόπουλο και τόσους άλλους.

Όμως, η Ελεονώρα βρίσκεται στον πυρετό της περιοδείας της με τίτλο «Πάρτο αλλιώς», οι ελεύθεροι  χρόνοι είναι από ελάχιστοι μέχρι μηδαμινοί και το ο τι καταφέραμε να έχουμε μια μικρή  συζήτηση μαζί της, οφείλεται στην διάθεση της να επικοινωνήσει με τον κόσμο.

Αυτόν τον κόσμο, που όπως μας είπε, την βοήθησε μέσα από την επικοινωνία που έχει μαζί του να αλλάξει και να εξελιχθεί.

Το Σάββατο στην Σητεία

Αποστομωτική ήταν η απάντηση που έδωσε , όταν την ρωτήσαμε πόσο έχει αλλάξει από το 2013 και την εμφάνιση της, τότε, στην Σητεία. «Απόλυτα», λέει, εξηγώντας πως ξεκίνησε δειλά δειλά μία διαδρομή που της έφερε  πολλά δώρα και κατάλαβε γρήγορα, μέσα από την επαφή της με  τους ανθρώπους , τους  ακροατές της, πως έπρεπε να δουλεύει και να μελετά συνεχώς, όχι μόνο την μουσική, αλλά και τους  ανθρώπους . Η αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας που έχει χτιστεί, την εξελίσσει. Όπως και μας.

Το Σάββατο, στην συναυλία τον χώρο του Γενικού Λυκείου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη με το οχταμελές μουσικό σύνολο που την συνοδεύει και το τεχνικό τιμ, θα μας παρουσιάσει τραγούδια από την τελευταία της, εξαιρετική συλλογή , «Πάρτο αλλιώς», μαζί με άλλα δικά της τραγούδια, αλλά και άλλων καλλιτεχνών, που ερμηνεύοντας τα κάνει δικά της. Σε μια βραδιά που το ζητούμενο πάνω από όλα είναι η επικοινωνία.

Η Ελεονώρα μας μίλησε και για τις πυρκαγιές, όταν της το ζητήσαμε και αξίζει να ακούστε όχι μόνο τον προβληματισμό της για τον συσσωρευμένο πόνο των ανθρώπων, αλλά και για την στάση που επιλέγει η ίδια  να κρατήσει.

(ΣΣ: :Από δικό μου λάθος, αναφέρεται στην συνέντευξη επιστροφή της κ. Ζουγανέλη στην Σητεία μετά από 13 χρόνια. Η  τελευταία συναυλία της ήταν το 2013, τα χρόνια είναι οχτώ.Ζητώ συγνώμη )

 

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα