Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΜια κιθάρα με την βαριά υπογραφή του Π. Μάργαρη σε μουσικές του...

Μια κιθάρα με την βαριά υπογραφή του Π. Μάργαρη σε μουσικές του κόσμου, την Κυριακή στην Σητεία(ηχητικό)

Συμμετέχει με κιθάρα και φωνή ο μαθητής του , δικός μας  Δημήτρης Αβρονιδάκης 

Στο ηχητικό αρχείο, η συζήτηση

 

Ο σημαντικός -και για αυτό πολυβραβευμένος- δεξιοτέχνης της κιθάρας , μια εμβληματική μουσική παρουσία που έχει καταφέρει να αγαπηθεί πολύ  από τον  κόσμο, κάτι που το μαρτυρούν όχι μόνο οι πωλήσεις των δίσκων του που «κτυπούν» κορυφή, αλλά και η υποδοχή σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική, Αφρική  κάθε φορά που πραγματοποιείται ένα δικό του συναυλιακό γεγονός,  έρχεται την Κυριακή στην Σητεία, για μια συναυλία στο Άλσος Χλουβεράκη (9.30 μμ)

Είναι ο Παναγιώτης Μάργαρης, με μα πορεία με συνέπεια στην ανάδειξη της καλής μουσικής μέσα από  τον ήχο της κιθάρας, που μας παραδίνει γνωστές μελωδίες και τραγούδια μέσα από την δική του μουσική οπτική, με την κιθάρα να παίζει δεξιοτεχνικά με τις μνήμες, τα συναισθήματα, την λύπη και την χαρά, όλον τον κόσμο ενός ανθρώπου.

Λίγο πριν την συναυλία της Κυριακής, ο STYLE100 είχε την τιμή και την χαρά να συνομιλήσει με τον σπουδαίο καλλιτέχνη, φιλοξενώντας στο στούντιο και έναν δικό μας άνθρωπο, τον Δημήτρη Αβρονιδάκη, που θα πάρει μέρος στην συναυλία, ερμηνεύοντας και τραγουδώντας   και δικές του συνθέσεις .

 

Πρελούδιο στον έρωτα 

 

Ο Παναγιώτης Μάργαρης, θα μας παρουσιάσει την  συναυλία του με τον τίτλο «Πρελούδιο στον έρωτα», τίτλος και  της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς που έφτασε το νούμερο ένα των τσαρτς.

Μια δουλειά, που όπως μας είπε συνέπεσε δυστυχώς με την περίοδο της καραντίνας, κι έτσι δεν είχε την δυνατότητα να  επικοινωνηθεί σωστά.

Το «άνοιγμα» δίνει την ευκαιρία, και ο Παναγιώτης Μάργαρης κατεξοχήν συναυλιακός καλλιτέχνης επιστρέφει στο κοινό του, παρουσιάζοντας τα «Πρελούδια στον έρωτα» μια επισκόπηση της συνολικής του δουλειάς , όπως μας είπε. Κι αυτή η δουλειά, περιέχει πολύ ενδιαφέρουσες αναγνώσεις με την κιθάρα ,Θεοδωράκη και Χατζηδάκι, Μορικόνε και Ρότα, ροκ γνωστές και ´ακριβές´ δημιουργίες , πρωτότυπες συνθέσεις του καλλιτέχνη και πολλά άλλα.

 

Ο δικός μαςΔημήτρης Αβρονιδάκης

 

Με ιδιαίτερα καλά, λόγια , με την ιδιότητα  του δασκάλου, αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Μάργαρης στον μαθητή του Δημήτρη Αβρονιδάκη, με τον οποίο θα βρεθούν μαζί στην σκηνή.

Και επειδή τα λόγια του κ. Μάργαρη είναι πάντοτε ζυγισμένα και ακριβή, έχει μεγάλη σημασία πως αναγνωρίζει στον Δημήτρη το ταλέντο, που θα τον οδηγήσει μόνο μπροστά και πάνω, με ιδιαίτερη αναφορά όμως και στο ήθος του, κάτι που πιστοποιήθηκε και από την παρουσία του Δημήτρη στον STYLE 100. Είναι όπως ακριβώς τα είπε ο σπουδαίος Παναγιώτης Μάργαρης.

Εισιτήρια προπωλούνται και σας προτρέπουμε να τα προμηθευτείτε έγκαιρα για την ομαλή διεξαγωγή της συναυλίας.

Σημεία πώλησης :

BLACK HOLE CAFÉ Καραβελάκη Εμμανουήλ 7 τηλ.: 2843020422

BOUTIQUE BIZZARE Σακκαδάκη & Κορνάρου Βιτσέντζου τηλ.: 2843024543

ΕΝ ΠΛΩ CAFÉ Καραμανλή Κωνσταντίνου 2 τηλ.: 2843023761

 

Η συζήτηση με τον Παναγιώτη Μάργαρη με την συμμετοχή του Δημήτρη Αβρονιδάκη θα μεταδοθεί Σάββατο και Κυριακή στον STYLE100, στη 1 μμ.

 

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

 

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα