Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΜ. Μαυροματάκης στον STYLE 100: Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα αποκαλύψει τον...

Μ. Μαυροματάκης στον STYLE 100: Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα αποκαλύψει τον αποστολέα του συκοφαντικού sms προς τους παραγωγούς.

  • Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις  ενεργοποιήσεις των παραγωγών , τονίζει ο πρόεδρος της Ενωσης Σητείας 

 

Στο σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσφεύγει η Ενωση Σητείας ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκάλυψη του αποστολέα του παραπλανητικού και συκοφαντικού μηνύματος , όπως το χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ενωσης Σητείας Μανώλης Μαυροματάκης , μήνυμα που στάλθηκε μαζικά στα κινητά παραγωγών της περιοχής. 

Πρόκειται για το sms που φέρεται να έχει αποστολέα ΟΣΔΕ Σητείας και αναφέρεται στις επιδοτήσεις και στο δικαίωμα ενεργοποίησης από πιστοποιημένους φορείς, υποστηρίζοντας πως η Ενωση Σητείας δεν ανήκει σε αυτούς.

Μια κίνηση που προκάλεσε αναστάτωση στους παραγωγούς, ανέφερε  ο πρόεδρος της Ενωσης Μανώλης Μαυροματάκης «φωτογραφίζοντας» πιθανούς ανταγωνιστές ως  υπαίτιους

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του STYLE 100 fm και τον Κώστα Γραμμενίδη, ο κ. Μαυροματάκης τόνισε πως στου χώρους της Ενωσης λειτουργεί το πιστοποιημένο Κέντρο Υποβολής Δηλώσεων (ΚΥΔ)Κρυών, μια επιλογή που έκανε η Ενωση για να εξυπηρετήσει τους παραγωγούς και να μην εμπλέξει τους περίπου 6000 παραγώγους που εκπαιδεύονται στον φορέα, στις διαδικασίες απεγκλωβισμού από τις τελευταίες περιπέτειες του οργανισμού. 

Ο Μανώλης Μαυροματάκης πολλές φορές τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις ενεργοποιήσεις των παραγωγών σε όλα τα πιστοποιημένα ΚΥΔ, ανάμεσα τους και το ΚΥΔ Κρυών.

Όπως είπε, στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος  για  το επίμαχο  sms εκτός από την Ενωση, προσφεύγουν και παραγωγοί λόγω της παραβίασης προσωπικών τους δεδομένων, που επέτρεψε την μαζική αποστολή μηνυμάτων στα κινητά των παραγωγών .

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΔΩ:

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα