Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑ«Νταντάδες της γειτονιάς» στο δήμο Σητείας

«Νταντάδες της γειτονιάς» στο δήμο Σητείας

 

 

 

Ο Δήμος Σητείας και το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημερώνουν όλους τους δημότες Σητείας ότι το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, στο πλαίσιο της προώθησης του στρατηγικού στόχου της Ισότητας, υλοποιεί τη συγχρηματοδοτούμενη από το ΕΣΠΑ πιλοτική Δράση «ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ».

Η Δράση  «Νταντάδες της Γειτονιάς» είναι μια υπηρεσία κατ’ οίκον φροντίδας βρεφών και νηπίων από 2 μηνών έως 2,5 ετών. Οι ωφελούμενες οικογένειες έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν οικονομική ενίσχυση (voucher) ύψους 250 € μηνιαίως για την υπηρεσία φύλαξης από τον επιμελητή.

Η Δράση ενισχύει τη δημιουργία νόμιμων θέσεων εργασίας για τους επιμελητές που αναλαμβάνουν την φύλαξη των βρεφών και νηπίων, ενώ προβλέπει τη δωρεάν πιστοποίηση ικανοτήτων πρώτων βοηθειών για τους εγγεγραμμένους στο Μητρώο επιμελητές.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία εγγραφής μπορείτε να βρείτε στη διαδικτυακή πύλη https://ntantades.gov.gr

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 2103258080 και 2103258090 από Δευτέρα έως Παρασκευή (ώρες 9.00 το πρωί με 8.00 το απόγευμα), ή να στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση ntahtades@yeka.gr  .

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα