Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΟΓΕ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ - Τρίτη 17 Οκτώβρη...

ΟΓΕ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ – Τρίτη 17 Οκτώβρη 2023 στις 18.30 στην κεντρική Πλατεία Σητείας

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ

 

Η Ομάδα Γυναικών Σητείας, μέλος της Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), καλεί τις γυναίκες και όλο το λαό της Σητείας, να συμμετέχουμε μαζικά στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης, που οργανώνουν Ομοσπονδίες, Εργατικά Σωματεία και η ΕΕΔΥΕ την Τρίτη 17 Οκτώβρη 2023 στις 18.30 στην κεντρική Πλατεία Σητείας και μαχητικά να πάρουμε μέρος στην πορεία στην Πρεσβεία του Ισραήλ και να βροντοφωνάξουμε ΛΕΥΤΕΡΙΑ στην ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.

Στηρίζουμε έμπρακτα τον ηρωικό και δίκαιο αγώνα του λαού της Παλαιστίνης, των γυναικών και των παιδιών της που στενάζουν και ματώνουν καθημερινά από τη βία και την τρομοκρατία του κατοχικού κράτους του Ισραήλ εδώ και 75 χρόνια.  Αυτή είναι η δική μας  απάντηση στο όργιο ψεύδους και προπαγάνδας που μας έχει κατακλύσει  μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Κανένας μηχανισμός προπαγάνδας που στήνεται από το Ισραήλ, τις ΗΠΑ, την ΕΕ, από κυβερνήσεις, κόμματα και ΜΜΕ δεν μπορεί να κρύψει τα διαχρονικά εγκλήματα της ισραηλινής μηχανής που δολοφονεί, φυλακίζει, βασανίζει τους Παλαιστίνιους μέσα στην ίδια τους την πατρίδα.

Δεν ανεχόμαστε να καταγγέλλουν τον παλαιστινιακό λαό ως “τρομοκράτη”,  γιατί παλεύει για να ζήσει ελεύθερος ενάντια  στην ισραηλινή κατοχή.

 Στους  ιμπεριαλιστές καμία υποταγή

                                   Η μόνη υπερδύναμη είναι οι λαοί

 

Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια σ’ αυτούς που γεννούν, τρέφουν και διαιωνίζουν τη σημερινή βαρβαρότητα. Παλεύουμε ενάντια τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ – ΕΕ και των συμμάχων τους που διαχρονικά οπλίζουν και στηρίζουν τα ισραηλινά εγκλήματα κατά των Παλαιστινίων.

Αποκαλύπτουμε το βρώμικο ρόλο των ελληνικών κυβερνήσεων που ρίχνουν νερό στο μύλο της ισραηλινής κατοχής στην Παλαιστίνη, αναβαθμίζοντας πολύπλευρα τη συνεργασία με το  ισραηλινό κράτος – δολοφόνο, ενώ αρνούνται να υλοποιήσουν την ομόφωνη απόφαση της Ελληνικής Βουλής του 2015 για αναγνώριση ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους.

Συνεχίζουμε ανυποχώρητα στο πλευρό του λαού και των γυναικών της Παλαιστίνης και στον αγώνα μέχρι να τερματιστεί η Ισραηλινή κατοχή και οι εποικισμοί, μέχρι να επιστρέψουν οι πρόσφυγες στα σπίτια τους, μέχρι να ελευθερωθούν οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις Ισραηλινές φυλακές, μέχρι τη νίκη για Παλαιστίνη ανεξάρτητη στα όρια του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ και το λαό κυρίαρχο στον τόπο του.

Απαιτούμε:

  • Καμία εμπλοκή στο σφαγιασμό του παλαιστινιακού λαού. Να σταματήσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Να αποσυρθεί η Φρεγάτα ΨΑΡΑ από την περιοχή.
  • Να σταματήσει κάθε οικονομική-πολιτική-στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.
  • ΤΩΡΑ Αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους.

 

16.10.23

Το Γραφείο Τύπου της ΟΓΕ

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα