Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΙΕΡΑΠΕΤΡΑΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ. ΝΕΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ...

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ. ΝΕΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ.

ΝΕΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ

 

Τον παραλιακό πεζόδρομο  του Κουτσουρά της Κοινότητας Σταυροχωρίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον Αντιδήμαρχο Μακρύ Γιαλού, κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη, όπου πρόσφατα πραγματοποιήθηκε μια συνολική αναβάθμιση της περιοχής με τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων τελευταίας τεχνολογίας, υψηλής φωτιστικής απόδοσης (LED), χαμηλής κατανάλωσης, υψηλής αισθητικής και φιλικών προς το περιβάλλον, με την τοποθέτηση καθισμάτων εξωτερικού χώρου (παγκάκια) και με τη συντήρηση της πλακόστρωτης οδού.

 

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης:

 

«Μία από τις βασικές δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής αποτελεί ο επαρκής και σύγχρονος φωτισμός σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Κουτσουρά, μία δέσμευση που υλοποιούμε βήμα προς βήμα.

 

Το ανατολικό παραλιακό μέτωπο του Κουτσουρά, μετά και τις τωρινές παρεμβάσεις, αλλάζει όψη ενισχύοντας τη δυναμική του τουρισμού που έχει αποκτήσει η ευρύτερη περιοχή τα τελευταία χρόνια, αυξάνοντας παράλληλα και το αίσθημα της ασφάλειας ντόπιων και επισκεπτών.

 

Στόχος μας είναι άμεσα να προχωρήσουμε στην αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού και στο δυτικό τμήμα του παραλιακού μετώπου, παρέχοντας άνετη πρόσβαση στους πολίτες από τη μία άκρη έως την άλλη.

 

Ευχαριστώ τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη για τη συνεργασία, καθώς επίσης και τις Υπηρεσίες της Δημοτικής Ενότητας του Μακρύ Γιαλού, την Τεχνική Υπηρεσία και το Συνεργείο ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Ιεράπετρας για την άμεση αποπεράτωση και την άρτια εκτέλεση του έργου».

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα