Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΟ Γιάννης Καρνιαδάκης υποψήφιος με την παράταξη του Γ. Ζερβάκη(ανακοίνωση)

Ο Γιάννης Καρνιαδάκης υποψήφιος με την παράταξη του Γ. Ζερβάκη(ανακοίνωση)

 

 

 

 

Εντείνονται, εν μέσω καύσωνα, οι προεκλογικές διεργασίες, προσκηνιακές και παρασκηνιακές, καθώς φαίνεται πως η στήριξη της υποψηφιότητας Τσιφετάκη από τις παρατάξεις Κουρουπάκη, Καραμανωλάκη, Πατεράκη, δημιουργεί κινητικότητα, και μαζί με την αποδοχή και αντιδράσεις.

Σε αυτά τα πλαίσια, ο δημοτικός σύμβουλος , εκλεγμένος με την παράταξη του Νίκου Καραμανωλάκη, Γιάννης Καρνιαδάκης, χαράζει μια σαφή γραμμή διαχωρισμού από τη θέση της παράταξής του και ανακοινώνει την υποψηφιότητα του με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Γιώργου Ζερβάκη.

Να σημειωθεί πάντως, πως στην δήλωση, ο πάντα αξιοπρεπής κ. Καρνιαδάκης, δεν αφήνει καμία αιχμή σε καμία άλλη παράταξη ή πρόσωπο, ενώ την προσχώρηση του στον συνδυασμό Ζερβάκη την δικαιολογεί με τη φράση «θα συνεχίσω εργαζόμενος σκληρά και πάντοτε ανιδιοτελώς (…)για να υλοποιηθούν τα αναγκαία για το δήμο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γιάννη Καρνιαδάκη:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Φίλες και φίλοι, Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές της 8 Οκτωβρίου 2023, μετά από ώριμη σκέψη, επέλεξα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό “Σητεία Ενώνουμε Δυνάμεις”. Με τη δική σας υποστήριξη, θα συνεχίσω εργαζόμενος σκληρά και πάντοτε ανιδιοτελώς για τον τόπο μας, αυτή τη φορά συμμετέχοντας στη σύσταση μιας δημοτικής αρχής, η οποία θα φροντίσει να υλοποιηθούν (!) τα αναγκαία για το δήμο μας μεγάλα έργα και που θα νοιάζεται καθημερινά για την επίλυση των προβλημάτων ΟΛΩΝ των δημοτών. Σας Ευχαριστώ!!! Με τιμή! Ιωάννης Καρνιαδάκης του Μιχαήλ
RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα