Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΙΕΡΑΠΕΤΡΑΟ  Δήμαρχος Ιεράπετρας Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε  με τον Πέτρο Μπελέρη,

Ο  Δήμαρχος Ιεράπετρας Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε  με τον Πέτρο Μπελέρη,

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠOY

Ο  Δήμαρχος Ιεράπετρας Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε  με τον Πέτρο Μπελέρη, γιο του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας και υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Ν. Δ. Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος κρατείται από την κυβέρνηση Ράμα στις φυλακές της Αλβανίας.

Ο κ. Μπελέρης έδειξε ενδιαφέρον για την τουριστική και αγροτική ανάπτυξη του Δήμου Ιεράπετρας και θέλησε να ενημερωθεί για θέματα που απασχολούν την   τοπική αυτοδιοίκηση. Αναφέρθηκε στον αγώνα που δίνει ο πατέρας του για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων  των  Ελλήνων της Χειμάρρας και ευρύτερα της Αλβανίας,  ακόμα και μέσα από τη φυλακή και  εξέφρασε την άποψη ότι η υποψηφιότητα του πατέρα του είναι  εθνική υποψηφιότητα με πολλαπλά μηνύματα προς την Ευρώπη. Σημείωσε ότι εκείνο που προέχει είναι να επικρατήσουν  η δημοκρατία και το κράτος δικαίου  και προέτρεψε τους πολίτες να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και να μην επιλέξουν τον δρόμο της αποχής.

Παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Κουγιουμουτζάκης, Φωτεινή Περακάκη, Γιώργος Γιακουμάκης, ο δημοτικός σύμβουλος και  πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μιχάλης Μπαχλιτζανάκης και τοπικά στελέχη της Ν.Δ..

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα