Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΟ Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης επισκέφθηκε σήμερα το Δημοτικό Στάδιο

Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης επισκέφθηκε σήμερα το Δημοτικό Στάδιο

 

 

 

Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης επισκέφθηκε σήμερα το Δημοτικό Στάδιο συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννη Παπαδάκη και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Μετά από πολυετή καθυστέρηση ένα έργο πνοής το οποίο περιμένουν καρτερικά όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου, φαίνεται να παίρνει το δρόμο της υλοποίησης. Η τωρινή δημοτική αρχή εξαρχής είχε θέση στις προτεραιότητές της την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η παρέμβαση που υλοποιείται στο Δημοτικό Στάδιο Σητείας δημιουργεί τις συνθήκες για μια ολοκληρωμένη αθλητική υποδομή η οποία θα μπορεί να φιλοξενεί τα αθλητικά σωματεία της περιοχής και θα έχει τη δυνατότητα μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.

Το έργο θα ολοκληρωθεί με την επιπλέον χρηματοδότηση για το στέγαστρο των κερκίδων και την τοποθέτηση νέων φωτιστικών πυλώνων.

Σε βάθος μιας διετίας το Δημοτικό Στάδιο Σητείας θα είναι ένα κόσμημα για την περιοχή και σημείο αναφοράς για τη νεολαία του Δήμου μας.

 

http://STYLE100FM.GR

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα