Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΠαίζοντας με τα ΑΜΕΑ, τους ηλικιωμένους, τους ανθρώπους με ανάγκη

Παίζοντας με τα ΑΜΕΑ, τους ηλικιωμένους, τους ανθρώπους με ανάγκη

 

 

 

Δημοτική Αστυνομία δεν έχουμε, υπάλληλους που να περισσεύουν δεν έχει ο δήμος ώστε να τους διαθέσει για επίβλεψη, αλλά σε μερικά θέματα δεν έπρεπε να υπάρχει ο φόβος κάποιας ποινής για να μην συμβούν πράγματα που προσβάλλουν αυτούς που τα κάνουν και αυτούς που αφήνουν να συμβούν αρχικά, την πόλη και τους δημότες της, στη συνέχεια, συνολικά.

Η αποκαρδιωτική εικόνα της έλλειψης  κάθε σεβασμού σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη όχι μόνο από στήριξη αλλά πρωτίστως από σεβασμό, δείχνει κάτι:

Παντελή έλλειψη εν συναίσθησης, παντελή έλλειψη επίσης , καθοδήγησης από τους γονείς στα παιδιά της, να μη παίζουν με την κατασκευή που έχει γίνει για την πρόσβαση των ανθρώπων με προβλήματα στη θάλασσα. Δεν είναι παιχνίδι, είναι ανάγκη.

φωτο :sitia on line

Το μηχάνημα, αποσύρθηκε προσωρινά, με την επίσημη αιτιολογία να σχετίζει το γεγονός με εργασίες κατασκευής για την φύλαξη του.

Στην πρώτη μέρα λειτουργίας, σήμερα, το συγκεκριμένο μηχάνημα έγινε κάτι σαν παιδική χαρά, με τα παιδάκια να κάνουν ό τι μπορεί να φανταστεί κανείς , χωρίς να υπάρχει καμία αντίρρηση από τους γονείς κι αν υπήρξε, θα ήταν η εξαίρεση.

Πέρα από την προσβολή στους ηλικιωμένους, στα ΑΜΕΑ, στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, υπάρχει και το θέμα της βλάβης, της καταστροφής, και για αυτό ο δήμος, όσο μπορεί, πρέπει να ελέγξει την κατάσταση.

Ευτυχώς, υπήρξαν αντιδράσεις, και πρέπει να αναφέρουμε το Sitia on line, που δημοσίευσε μια απολύτως εύγλωττη φωτογραφία που δείχνει την κατάσταση, με την ανάρτηση να συνοδεύει ένα κείμενο και δικαιολογημένης αγανάκτηση και προτροπής για αποφυγή τέτοιας χρήσης.

Αυτή η εικόνα της Σητείας, είναι μια κακή εικόνα. Αλλά είναι η πραγματικότητα. Μας αρέσει;

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

φωτο :sitia on line

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα