Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΠαραιτήθηκε η διοικήτρια του νοσοκομείου Μαρία Δαρατσιανού και ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας...

Παραιτήθηκε η διοικήτρια του νοσοκομείου Μαρία Δαρατσιανού και ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Κ. Βάρδας- Αμετακίνητος ο Μ. Ανδρεαδάκης

Δραματικές και ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στο νοσοκομείο Σητείας με την διοικήτρια Μαρία Δαρατσιανού να φέρεται, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, να έχει υποβάλει την παραίτησή της από τη θέση της. Ίδιες πληροφορίες θέλουν και τον Κωνσταντίνο Βάρδα, διευθυντή της Ιατρικής  Υπηρεσίας  επίσης να έχει παραιτηθεί.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί αν οι παραιτήσεις έγιναν δεκτές αλλά σε κάθε περίπτωση μια τέτοια εξέλιξη κάθε άλλο παρά ευνοϊκή είναι για το νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης αφού και η κυρία Δαρατσιανού και ο κύριος Βάρδας  ήταν στην σύσκεψη που έγινε με τον υπουργό υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και οι παραιτήσεις τους  δεν μπορεί παρά να συνδέονται με την μη τήρηση υποσχέσεων.

Την ίδια στιγμή αξίζει να σημειωθεί πως ο διοικητής του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου που εποπτεύει τα νοσοκομεία Λασιθίου κ.Ανδρεαδάκης παρόλο που ιδιωτικά έχει εκφραστεί δυσαρέσκεια για τους χειρισμούς τους από την  ηγεσία του υπουργείου, παραμένει αμετακίνητος στη θέση του συγκεντρώνοντας πυρά για τους χειρισμούς του.

Το γραφείο της διοικήτριας πάντως έχει αδειάσει, κάτι που σημαίνει πως η κυρία Δαρατσιανού έχει πάρει οριστικές αποφάσεις. Έχει αποχωρήσει από τη θέση της παίρνοντας και τα προσωπικά της πράγματα.

Για  κάθε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα