Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΙΕΡΑΠΕΤΡΑΠΑΡΑΛΑΒΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΨΟΥΣ 450.000€ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΨΟΥΣ 450.000€ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

 

Τον χώρο της πρώην ΑΓΡΕΞ επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για την  παραλαβή τριών νέων προμηθειών ύψους 450.000€ στις οποίες προχώρησε ο Δήμος της Ιεράπετρας τις προηγούμενες ημέρες. Οι προμήθειες αφορούν 1) την παραλαβή εκατό επιστήλιων φωτιστικών σωμάτων, ηλεκτρολογικού υλικού και ηλεκτρικών πινάκων διανομής ρεύματος, 2)την παραλαβή νέου μηχανήματος bobcat και 3) την παραλαβή τεσσάρων συστημάτων υπόγειων κάδων ανακυκλώσιμων υλικών με ασύρματο σύστημα παρακολούθησης πληρότητας.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: « Όπως έχουμε δηλώσει επανειλημμένως και προεκλογικά η δημοτική περίοδος δεν έχει τελειώσει ακόμη. Η προσπάθειά μας συνεχίζεται και θα εξακολουθήσουμε να εργαζόμαστε εντατικά, προκειμένου να ολοκληρώσουμε και να παραδώσουμε στους συνδημότες μας όσα τους έχουμε υποσχεθεί.

Τα νέα σύγχρονα φωτιστικά σώματα θα τοποθετηθούν στο παραλιακό μέτωπο της Ιεράπετρας, στη Ναυμαχία, στον Μύρτο, στην Παχειά άμμο, στα Φέρμα, στον Κουτσουρά και σε όσα αλιευτικά καταφύγια έχουν ανάγκη και αποτελούν συνέχεια της προσπάθειας που κάναμε, προκειμένου να αναβαθμίσουμε τον ηλεκτροφωτισμό σε όλο  τον Δήμο της Ιεράπετρας προσφέροντας έτσι πολλαπλά οφέλη στους πολίτες, αλλά και στο περιβάλλον. Το νέο χωματουργικό μηχάνημα έρχεται να προστεθεί στον ανανεωμένο στόλο οχημάτων του Δήμου Ιεράπετρας με στόχο την γρηγορότερη υλοποίηση έργων αυτεπιστασίας και την  αποδοτικότερη παροχή υπηρεσιών  προς τους δημότες. Τέλος, το μεγάλο βήμα μπροστά στη διαχείριση  των απορριμμάτων μας με στόχο μια καθαρότερη πόλη το κάνουμε με την προμήθεια των υπογειοποιημένων κάδων οι οποίοι θα τοποθετηθούν στο πλαίσιο του OPEN MALL στο κέντρο της πόλης το αμέσως επόμενο διάστημα. Για πρώτη φορά η Ιεράπετρα αποκτά υπογειοποιημένους κάδους και πλέον εισέρχεται σε μια νέα εποχή στον τομέα της καθαριότητας.

Ως Δημοτική Αρχή και ως Δημοτική Παράταξη «Ιεράπετρα νέα Πορεία» επιδιώκουμε τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου μας και θα συνεχίσουμε να τη στηρίζουμε με κάθε τρόπο».

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα