Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΠαρουσίαση του βιβλίου του Παντελή Πετυχάκη'' Αεροδρόμιο Σητείας και ιστορικό κατασκευής''(βιντεο)

Παρουσίαση του βιβλίου του Παντελή Πετυχάκη” Αεροδρόμιο Σητείας και ιστορικό κατασκευής”(βιντεο)

Παρουσιάστηκε χθες στον δημοτικό κήπο το βιβλίο του Παντελή Πετυχάκη .

Όπως τόνισε ο νυν πρόεδρος κ. Ιωάννης Κατσικαλάκης παρουσιάζουμε σήμερα το βιβλίο του επί σειρά ετών προέδρου και τώρα επίτιμου  του Παντελή Πετυχάκη ”Αεροδρόμιο Σητείας το ιστορικό κατασκευής ”.Ένα βιβλίο που  αποτελεί ιστορικό ντοκουμέντο με λεπτομέρεια και σχολαστικότητα καθώς  και χρονολογική σειρά βλέπουμε να περιγράφει ένα ένα τα γεγονότα και να αναφέρετε  στο πως μια αρχική ιδέα εξελίχθηκε  σε πράξη .

Στη συνέχεια ο κ. Πετυχάκης έλαβε το λόγο και αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους στάθηκε στην ομιλία του σε κρίσιμα σημεία περιληπτικά από την παραχώρηση μέχρι την ολοκλήρωση του αεροδρομίου. Όπως είπε το βιβλίο μου αυτό  το έγραψα ως τεκμήριο στην ιστορία του τόπου μας και το πρόσφερα στη λέσχη μας για να εισπράξει κάποια χρήματα στο νέο στόχο να μετατρέψει το κτίριο της Παπούρας σε πολιτιστικό κέντρο για τους νέους .

Το ενδιαφέρον μου για την περιηγητική θα σταματήσει όταν οι δυνάμεις μου δεν θα το επιτρέπουν.

Με θερμά λόγια μίλησε και ο Δήμαρχος Σητείας κ. Ζερβάκης. Όπως είπε ”κάποιοι άνθρωποι χωρίς να έχουν θεσμικούς ρόλους δίνουν εαυτό για να μπορέσουν  να βελτιώσουν της συνθήκες καθημερινότητας των δημοτών. Προσωποποίηση του ενεργού πολίτη για την πόλη μας είναι ο Παντελής Πετυχάκης με απίστευτη δυναμική και  ενέργεια που μ’ έχει αφήσει έκπληκτο’‘.

Στην παρουσίαση του βιβλίου  έδωσε το παρών και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κατερίνα Σπυριδάκη η οποία όπως φαίνεται είναι παρούσα και εντός αλλά και έκτος της Βουλής. Εξάλλου έχει αναφερθεί για το αεροδρόμιο της Σητείας σε πρόσφατη ερώτηση .

http://STYLE100FM.GR

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα