Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΑΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ : Ανακοίνωση επιτροπής εκλογικού αγώνα

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ : Ανακοίνωση επιτροπής εκλογικού αγώνα

 

Η δύναμη της παράταξης μας είμαστε εμείς οι ίδιοι!!!

Την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ  Λασιθίου  προχωράει στην σύσταση της επιτροπής εκλογικού αγώνα ενόψει των  εθνικών εκλογών.

Στις 18:30 μ.μ. Στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στην Ιεράπετρα με την παρουσία τον υποψηφίων  βουλευτών μας θα θέσουμε το πολιτικό και οργανωτικό πλαίσιο της παράταξης μας.

Κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλα τα μέλη & φίλους στελέχη της παράταξης μας που βρίσκονται τώρα αλλά έχουν θητεύσει και στο παρελθόν στο εθνικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, στην αυτοδιοίκηση Α’ & Β’ βαθμού, στα επιμελητήρια, στα σωματεία των εργασιακών χώρων, στη νεολαία, στην σπουδάζουσα, στα όργανα του κόμματος (Κ.Π.Ε.- Νομαρχιακή – Τοπική Επιτροπή) και θέλουν να βοηθήσουν με την συμμετοχή τους στην  επιτροπή εκλογικού αγώνα Λασιθίου να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας.

 

Γραφείο Τύπου                                                                                                                                   ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ                                                                                                      Νομαρχιακή Επιτροπή Λασιθίου

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα