Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑ«ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΣΕ...

«ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΣΗΤΕΙΑΣ»

                                                                                                                                   1/8/2022

«ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΣΗΤΕΙΑΣ»

Κλιμάκιο της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Σητείας επισκέφθηκε το Σάββατο 30/7 τα χωριά Μέσα Μουλιανά, Μυρσίνη, Τουρλωτή και Σφάκα.

Μοιράστηκαν στους κατοίκους φυλλάδια του κόμματος για την ακρίβεια.

Στην Τουρλωτή συναντήθηκαν τα μέλη της οργάνωσης με τον Βουλευτή Λασιθίου Μανόλη Θραψανιώτη,  με τον Συντονιστή της ΝΕ Γιώργο Καλλιντέρη και με μέλη της ΟΜ Αγίου Νικολάου.

Ακολούθησε πολιτική κουβέντα με κατοίκους του χωριού για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση με επίκεντρο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις από το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας. Στη συζήτηση συμμετείχαν ο πρώην Βουλευτής Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ Μανόλης Χατζηνάκης και η πρώην Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη. Ο Βουλευτής και τα μέλη του κόμματος άκουσαν τους κατοίκους για τα προβλήματα που καίνε και τους ενημέρωσαν για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Ιδιαίτερα τονίστηκε από τον Μανόλη Χατζηνάκη η ανάγκη ενός πανδημοκρατικού, προοδευτικού μετώπου με σκοπό την νίκη στις επόμενες εκλογές έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις της πολυεπίπεδης  κρίσης, που ειδικά στην χώρα μας παρουσιάζει θλιβερές πρωτιές εξαιτίας των πολιτικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η περιοδεία έκλεισε με την παρουσία του Βουλευτή και των μελών στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σφάκας, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του συλλόγου κ. Νίκου Μαυροματάκη στον Βουλευτή Μανόλη Θραψανιώτη.

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα