Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΛΑΣΙΘΙΠολιτικές Συγκεντρώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Λασιθίου

Πολιτικές Συγκεντρώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Λασιθίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πολιτικές Συγκεντρώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Λασιθίου

 

Η Λαϊκή Συσπείρωση Λασιθίου Κρήτης, διοργανώνει Πολιτικές Συγκεντρώσεις σε όλους τους Δήμους του Λασιθίου, ενόψει των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, προκειμένου το σύνθημα «Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας», να φτάσει παντού.

Συγκεκριμένα :

  • Την Κυριακή 1 Οκτώβρη στην Αιθ. «Βορεάδη» του Δήμου στις 18:30, στο Οροπέδιο Λασιθίου. Θα μιλήσει ο Χαλκιαδάκης Κωστής, υποψήφιος Δήμαρχος με την Λαϊκή Συσπείρωση στο Οροπέδιο και ο Χαλκιαδάκης Δαμιανός, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης, με την Λαϊκή Συσπείρωση.

 

  • Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, στην Μαρίνα Αγίου Νικολάου, στις 19:00. Θα μιλήσει ο Μαρινάκης Αλέκος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης με την Λαϊκή Συσπείρωση και ο Φιλιππάκης Γιώργος, υποψήφιος Δήμαρχος με την Λαϊκή Συσπείρωση στον Άγιο Νικόλαο.

 

 

  • Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, στην Κεντρική Πλατεία Ιεράπετρας, στις 18:30. Θα μιλήσει η Κοτσιφάκη Μαρία, υποψήφια Δήμαρχος Ιεράπετρας, με την Λαϊκή Συσπείρωση.

 

  • Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, στην Κεντρική Πλατεία Σητείας, στις 19:00. Θα μιλήσει ο Σ. Συμεωνίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Σητείας με την Λαϊκή Συσπείρωση και η Καράμπελα Σταυρούλα, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κρήτης με την Λαϊκή Συσπείρωση.

 

 

Το Γρ. Τύπου

29/9/2023

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα