Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΚΡΗΤΗΠολιτική δραστηριότητα των ΤΕ της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και των ΤΟ...

Πολιτική δραστηριότητα των ΤΕ της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και των ΤΟ του ΣΠ Κρήτης της ΚΝΕ

Πολιτική δραστηριότητα των ΤΕ της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και των ΤΟ του ΣΠ Κρήτης της ΚΝΕ

 

Οι ΤΕ της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και οι ΤΟ του ΣΠ Κρήτης της ΚΝΕ τις επόμενες μέρες οργανώνουν ένα πλατύ πολιτικό άνοιγμα με περιοδείες, συσκέψεις, εκδηλώσεις με σύνθημα «Συναγερμός – Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο – Να σταματήσει κάθε εμπλοκή της Ελλάδας – Να κλείσουν οι βάσεις των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ».

Αυτές τις κρίσιμες ώρες, που η αντιπαράθεση ανάμεσα στις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και τη Ρωσία, μετά και την απαράδεκτη ρωσική εισβολή στην περιοχή της Ουκρανίας, έχει εξελιχθεί σε πολεμική σύγκρουση και η εμπλοκή της Ελλάδας σ’ αυτή τη σύγκρουση στα πλαίσια του ΝΑΤΟ, με ευθύνη της κυβέρνησης, δημιουργεί πρόσθετες ανησυχίες και προβληματισμούς, επιβεβαιώνει τους κινδύνους που απορρέουν από αυτήν.

Επιπλέον, αυτές τις μέρες συμπληρώνονται δύο χρόνια από το ξέσπασμα της πανδημίας στη χώρα μας ενώ το διαλυμένο σύστημα υγείας, το νέο κύμα ακρίβειας, η ενεργειακή φτώχεια που απορρέει και από τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, η δουλειά χωρίς δικαιώματα διαμορφώνου τη ζοφερή πραγματικότητα που διαμορφώνεται από την πολιτική θωράκισης των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων.

Οι ΚΟ καλούν το λαό της περιοχής να κλιμακώσει την εργατική – λαϊκή πάλη για να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες, για αποδέσμευση από τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις, με το λαό κυρίαρχο στον τόπο του.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 

Σήμερα Δευτέρα 28/2 θα πραγματοποιηθούν:

 • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στα εργοστάσια Κρεμέλ και Coca Cola στην ΒΙ.ΠΕ Ηρακλείου, στις 10πμ, με επικεφαλής τον Φλουρή Χάρη, μέλος της ΕΠ Κρήτης.
 • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Πολυτεχνείο Χανίων, στις 10πμ, με επικεφαλής τον Ντινο Κουτσογιανοπουλο, στέλεχος του ΚΚΕ.
 • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην Παλαιόχωρα Χανίων, στις 10πμ, με επικεφαλής την Παπαδάκη Χαριτίνη, μέλος της ΤΕ Χανίων και δημοτικό σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο Σελίνου.
 • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Καστέλλι Χανίων, στις 10πμ, με επικεφαλής την Όλγα Ψαράκη, μέλος της ΤΕ Χανίων.
 • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο ΓΝ Χανίων, στις 11πμ, με επικεφαλής τον Σπύρο Αγριμάκη, Γραμματέα της Τ.Ε Χανίων του ΚΚΕ.
 • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε σούπερ μάρκετ στο κέντρο του Ρεθύμνου, στις 2μμ, με επικεφαλής τον Αγγελογιαννάκη Βαγγέλη, Γραμματέα της Τ.Ε Ρεθύμνου του ΚΚΕ.
 • Σύσκεψη της ΚΟ Λασιθίου του ΚΚΕ, στις 6μμ, στην Ιεράπετρα, στο δημοτικό κτήριο Μ. Μερκούρη (1ος όροφος), με θέμα «Συναγερμός! Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Καμία εμπλοκή», με ομιλητή τον Κοκοσάλη Ανδρέα, μέλος του ΓΠ Κρήτης.
 • Σύσκεψη της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, στις 7:00μμ, στην αίθουσα του συλλόγου γυναικών στο Μάλεμε Χανίων με θέμα «Συναγερμός! Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Καμία εμπλοκή», με ομιλητή τον Ναθαναηλίδη Τάσο, μέλος του ΓΠ Κρήτης.

 

Αύριο Τρίτη 1/3 θα πραγματοποιηθούν:

 • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε σχολεία του Δήμου Χανίων, στις 10πμ, με επικεφαλής την Γιαννάκη Μαρία, μέλος της ΕΠ Κρήτης.
 • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις Καλύβες του Δήμου Αποκορώνου Χανίων, στις 11πμ, με επικεφαλής τον Μελισσάκη Νικήτα, μέλος του ΤΓ Χανίων.
 • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Γάλλο Ρεθύμνου, στις 11πμ, με επικεφαλής τον Αντύπα Μηνά, στέλεχος του ΚΚΕ.
 • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στον ΟΤΕ Χανίων, στις 15:45μμ, με επικεφαλής τον Ναθαναηλίδη Τάσο, μέλος του ΓΠ Κρήτης.
 • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε σούπερ μάρκετ στον Κουμπέ Χανίων, στις 7μμ, με επικεφαλής τον Κορναράκη Γιώργο, μέλος του ΤΓ Χανίων.

 

Την Τετάρτη 2/3 θα πραγματοποιηθούν:

 • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στα εμπορικά καταστήματα στο κέντρο του Ρεθύμνου, στις 9:30πμ, με επικεφαλής τον Μανουσογιάννη Μανούσο, μέλος του ΤΓ Ρεθύμνου.
 • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στα επισιτιστικά καταστήματα στο κέντρο των Χανίων, στις 11πμ, με επικεφαλής τον Μπυράκη Γιώργο, μέλος του ΤΓ Χανίων.
 • Σύσκεψη της ΚΟ Λασιθίου του ΚΚΕ, στις 6:30μμ, στον Αγ. Νικόλαο, στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου, με θέμα «Συναγερμός! Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Καμία εμπλοκή», με ομιλητή τον Κοκοσάλη Ανδρέα, μέλος του ΓΠ Κρήτης.
 • Σύσκεψη της ΚΟ Λασιθίου του ΚΚΕ, στις 6:30μμ, στην Σητεία, στο Πολύκεντρο, με θέμα «Συναγερμός! Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Καμία εμπλοκή», με ομιλητή τον Συμεωνίδη Σίμο, μέλος της ΕΠ Κρήτης.
 • Σύσκεψη της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, στις 7μμ, στην αίθουσα του δημαρχείου Καλυβών Χανίων με θέμα «Συναγερμός! Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Καμία εμπλοκή», με ομιλητή τον Σπύρο Αγριμάκη, Γραμματέα της Τ.Ε Χανίων του ΚΚΕ.

 

 

28/2/2022

Το Γραφείο Τύπου

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα