Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΠραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 9 Νοεμβρίου η τελετή υποδοχής του παραολυμπιονίκη Χαράλαμπου Ταϊγανίδη

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 9 Νοεμβρίου η τελετή υποδοχής του παραολυμπιονίκη Χαράλαμπου Ταϊγανίδη

 

 

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 9 Νοεμβρίου η τελετή υποδοχής του παραολυμπιονίκη και παγκόσμιου πρωταθλητή κολύμβησης Χαράλαμπου Ταϊγανίδη, στο λιμάνι της Σητείας, όπου ολοκληρώθηκε και το μαραθώνιο εγχείρημα των 250 miles που ξεκίνησε την 1η Νοεμβρίου από το λιμάνι της Σούδας.

Ο Δήμος Σητείας  και ο Δήμαρχος τίμησαν τον μεγάλο αθλητή που, με τον δικό του τρόπο, έστειλε το ισχυρό μήνυμα της δύναμης της θέλησης αλλά και της αστείρευτης δύναμης της ψυχής, που μπορεί να οδηγήσουν στην κατάκτηση κάθε εφικτού ή ανέφικτου στόχου, γιατί όπως ο ίδιος λέει « τα όνειρα όρια δεν έχουν φτάνει να το θες ».

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο παραολυμπιονίκης και πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργος  Καπελάκης και ο παραολυμπιονίκης κ. Μιχάλης Λεμονής.

 

Ευχαριστούμε τον Δ.Ο.Κ.Α.Σ, τον Ναυτικό Όμιλο Σητείας, τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλιείς, τον Σύλλογο Μικρασιατικών Ποντίων και Αρμενίων Σητείας, την Ε.Δ.Ε.Α.Κ., τα σχολεία και αθλητικά σωματεία του δήμου, αλλά και τους πολίτες της Σητείας οι οποίοι τίμησαν, με τη θερμή υποδοχή τους, την προσπάθεια του σπουδαίου αυτού αθλητή.

 

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα