Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΠροαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας : Ανοιχτό κάλεσμα της Ομάδας Ανάγνωσης για νέα μέλη

Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας : Ανοιχτό κάλεσμα της Ομάδας Ανάγνωσης για νέα μέλη

Ανοιχτό κάλεσμα της Ομάδας Ανάγνωσης για νέα μέλη

Η Ομάδα Ανάγνωσης του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας ξεκινάει δεύτερο κύκλο συναντήσεων,  που θα πραγματοποιείται διαδικτυακά μια φορά την εβδομάδα. Στόχος μας είναι να διαβάσουμε λογοτεχνία, να συναντήσουμε κλασικούς και σύγχρονους συγγραφείς και, μέσα από το έργο τους, να προβληματιστούμε και να συζητήσουμε.

Βασική θέση του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας είναι ότι ο πολιτισμός στις διάφορες μορφές του αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την ουσιαστική ευημερία όλων, αλλά και για την ανάπτυξη των κοινοτήτων στις οποίες ζούμε. Η Ομάδα Ανάγνωσης εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος που στοχεύουν στην πρόληψη των εξαρτήσεων και άλλων ψυχοκοινωνικών προβλημάτων.

Η ομάδα αποτέλεσε για εμάς δημιουργική διέξοδο κατά την προηγούμενη περίοδο και αφορμή για άλλες δράσεις με ανάλογο περιεχόμενο, όπως η διαδικτυακή εκδήλωση για τον Φερνάντο Πεσσόα, με καλεσμένη την μεταφράστρια του έργου του, Μαρία Παπαδήμα.

Με αφορμή την έναρξη του νέου κύκλου συναντήσεων, προσκαλούμε νέα μέλη να συμμετέχουν στην ομάδα. Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν. Όσοι και όσες ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου. Η πρώτη συνάντηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, στις 19:30.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής/ περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ: 28430 29620

E-mail: sitia@selfhelp.gr

Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-20:00

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα