Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΛΑΣΙΘΙ          Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Εργαζομένων – Ανέργων περιόδου 2023-2024

          Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Εργαζομένων – Ανέργων περιόδου 2023-2024

          Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Εργαζομένων – Ανέργων περιόδου 2023-2024

 

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Λασιθίου  ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι ξεκίνησε  την Τρίτη 30 Μαΐου 2023, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων των δικαιούχων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Εργαζομένων – Ανέργων περιόδου 2023-2024, της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) και λήγει στις 05/06/2023 και ώρα 23:59 .

Σήμερα, 2 Ιουνίου 2023 αίτηση μπορούν να υποβάλουν για το πρόγραμμα όσοι έχουν τελευταίο ψηφίο ΑΦΜ 7,8, στις 3 Ιουνίου οι πολίτες που έχουν  τελευταίο ψηφίο ΑΦΜ  9,0 και στις 4 και 5 Ιουνίου αίτηση μπορούν να υποβάλουν όλα τα ψηφία των ΑΦΜ. Εκτός από τη διαμονή σε τουριστικά καταλύματα επιδοτούνται και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Δικαιούχοι είναι:

  • εργαζόμενοι με εξαρτημένη σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου
  • άνεργοι με συνεχόμενο χρονικό διάστημα ανεργίας τουλάχιστον τριών μηνών κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο της ΔΥΠΑ: https://www.dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) με τους κωδικούς TAXISnet, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kaiparokhes/koinonikos-tourismos

 

Το Δ.Σ.

 

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα