Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΠρόγραμμα Τηλεϊατρικής του Ιδρύματος Vodafone στο Κέντρο Υγείας Σητείας και στο Περιφερειακό...

Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής του Ιδρύματος Vodafone στο Κέντρο Υγείας Σητείας και στο Περιφερειακό Ιατρείο Τουρλωτής

Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής του Ιδρύματος Vodafone

 

 

Στο Δήμο Σητείας και συγκεκριμένα στο Κέντρο Υγείας Σητείας και στο Περιφερειακό Ιατρείο Τουρλωτής, θα λειτουργήσει το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής του Ιδρύματος Vodafone, με στόχο την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας των πολιτών. Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής παρέχει τη δυνατότητα στους κατοίκους  απομακρυσμένων περιοχών να αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου ειδικευμένες υπηρεσίες υγείας.

 

Οι εξετάσεις που πραγματοποιούνται δωρεάν, στο πλαίσιο του Προγράμματος Τηλεϊατρικής, περιλαμβάνουν: καρδιογράφημα, οξυμετρία, σπιρομέτρηση, μέτρηση γλυκόζης, μέτρηση πίεσης, μέτρηση ολικής χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων καθώς και ερωτηματολόγια για την εμμηνόπαυση και την οστεοπόρωση.

 

Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής του Ιδρύματος Vodafone το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με την αρωγή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. Στο Πρόγραμμα συμμετέχουν το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και η εταιρεία Vidavo.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής Vodafone μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 2843340400 (Κέντρο Υγείας Σητείας) και 2843094300 (Περιφερειακό Ιατρείο Τουρλωτής).

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα