Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΠρόεδρος Λοιμώξεων ΚΑΤΑΞΑΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ

Πρόεδρος Λοιμώξεων ΚΑΤΑΞΑΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                         ΣΗΤΕΙΑ 12/5/2021

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

7η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ-

Γ.Ν.Κ.Υ. ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ <<ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ>>

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΣΗΤΕΙΑΣ

ΚΑΤΑΞΑΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΓΝΚΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦ:28433-40189

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Οι μαθητές έως 16 ετών οι οποίοι υποβάλλονται σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο για covid-19 (self test) και βρίσκονται θετικοί, πριν να προσέλθουν για επιβεβαίωση με rapid test στο Νοσοκομείο Σητείας θα πρέπει οι γονείς να επικοινωνούν με το Ιατρικό Προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής στα τηλέφωνα 28433-40320,321 προκειμένου να καθορίζεται ο τόπος και ο χρόνος διεξαγωγής του.

 

Για τους  μαθητές άνω των 16 ετών θα πρέπει οι γονείς  να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο στο τηλέφωνο 28433-40100 Κυριακή βράδυ ή Δευτέρα πρωί και Τετάρτη βράδυ ή Πέμπτη πρωί  ζητώντας να μιλήσουν με υπεύθυνο του Τμήματος Λοιμώξεων προκειμένου να ενημερωθούν για το ωράριο και το χώρο λήψης επιβεβαιωτικού rapid test.

 

Οι υπόχρεοι για κατάταξη στις Ένοπλες Δυνάμεις προς εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων που θα υποβάλλονται σε μοριακό έλεγχο ανίχνευσης τεστ  για covid-19 (PCR) 48 έως 72 ώρες πριν την ημερομηνία κατάταξής τους, θα επικοινωνούν στο τηλέφωνο 28433-40100  ζητώντας να μιλήσουν με υπεύθυνο του Τμήματος Λοιμώξεων προκειμένου  να τους  προκαθορίζεται ραντεβού. Οι υπόχρεοι θα πρέπει να επιδεικνύουν το σημείωμα κατάταξης τους,την αστυνομική τους ταυτότητα ή αλλο επίσημο ταυτοποιητικό στοιχείο.

 

 

Οι υπόλοιπες πληθυσμιακές ομάδες που θα ενταχθούν στη διαδικασία διενέργειας self test ως προληπτικού ελέγχου για την εργασία τους, επί θετικού αποτελέσματος θα επικοινωνούν στο τηλέφωνο 28433-40100  ζητώντας να μιλήσουν με υπεύθυνο του Τμήματος Λοιμώξεων προκειμένου  να τους  προκαθορίζεται ραντεβού για τη διεξαγωγή του επιβεβαιωτικού rapid test.

 

 

 

Παρακαλώ για τη τήρηση των παραπάνω οδηγιών προκειμένου να μη δημιουργείται συγχροτισμός στο χώρο του Νοσοκομείου, με στόχο τη διασφάλισει της ασφάλειας και υγείας όλων των πολιτών.

 

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα