Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΠρόσκληση στην 3η ηλεκτρονική παρουσίαση Σ.Β.Α..Κ Δήμου Σητείας

Πρόσκληση στην 3η ηλεκτρονική παρουσίαση Σ.Β.Α..Κ Δήμου Σητείας

Πρόσκληση στην 3η ηλεκτρονική παρουσίαση Σ.Β.Α..Κ Δήμου Σητείας

 

 

Ο Δήμος Σητείας απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής στην 3η Διαδικτυακή Συζήτηση για την παρουσίαση του οριστικού ΣΧΕΔΙΟΥ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ – Σ.Β.Α.Κ.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 και ώρα 18:00 μέσω του συνδέσμου:  https://us06web.zoom.us/j/85947597226

 

Κύριος στόχος της συζήτησης είναι η επικοινωνία/παρουσίαση των τελικών μέτρων που προτείνονται στο πλαίσιο του ΣΒΑΚ και η υιοθέτηση αυτών από τους πολίτες.

 

Μέσω του Σ.Β.Α.Κ. επιδιώκεται η διαμόρφωση ενός συστήματος που θα συμβάλει στην αστική αναζωογόνηση της περιοχής, θέτοντας σε προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των ήπιων μορφών μετακίνησης (πεζή και ποδήλατο) έναντι της μηχανοκίνητης κυκλοφορίας. Εστιάζει στην εξυπηρέτηση των μετακινήσεων του ανθρώπου, κατά προτεραιότητα, έναντι της εξυπηρέτησης των οχημάτων στον διαθέσιμο αστικό χώρο, με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής.

 

Η διαβούλευση αυτή είναι καθοριστική, καθώς ουσιαστικά αποτελεί την έγκριση της στρατηγικής του Δήμου σε θέματα κινητικότητας για τα επόμενα έτη, επομένως η άποψη των πολιτών, όπως και σε προηγούμενα στάδια της εκπόνησης του Σχεδίου, είναι καθοριστική εφόσον είναι οι άμεσα ωφελούμενοι/θιγόμενοι από την εφαρμογή των προτεινόμενων μέτρων.

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα